Κυριακή, 28 Ιούλιος 2013 21:08

Νέα μεταγραφή τερματοφύλακα για Εθνικό Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον



Εναν ακόμα γκολκίπερ ενέταξε στο δυναμικό του ο Εθνικός.

Ο λόγος για τον Κώστα Λίβα που έμεινε ελεύθερος από το Δώριο. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί ακόμα σε Πάμισο, Ατρόμητο Πλατύ και Πανθουριακό. Η ομάδα του Μελιγαλά μετρά πλέον πέντε τερματοφύλακες στο ρόστερ. Τους Κατσαρέα, Ξενούλη, Λίβα που αποκτήθηκαν αυτό το καλοκαίρι και τους Αθανασόπουλο, Χριστόπουλο που συνεχίζουν από πέρυσι. Ο τελευταίος βέβαια είναι τραυματίας και θα καθυστερήσει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.
Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθούν δύο ακόμα μεταγραφές, καθώς ο Εθνικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με δύο ποιοτικούς μέσους και μένει πλέον να μείνουν ελεύθεροι από την ομάδα τους για να υπογράψουν. Πρόθεση είναι να αποκτηθεί και ένας αμυντικός, με τον οποίο και θα συμπληρωθεί το ρόστερ.
Ο Αντώνης Μαυρέας ευελπιστεί ότι μέχρι την Κυριακή θα έχουν τελειώσει και οι τρεις αυτές μεταγραφές ώστε να δουλέψει έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή τους.
Η προετοιμασία για την Α' τοπική έχει ξεκινήσει από την Τετάρτη με τους παίκτες να παίρνουν χθες το πρώτο ρεπό και να επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο. Η επίσημη πρώτη θα γίνει μάλλον την επόμενη εβδομάδα σε φιλικό ματς με τους παλαίμαχους του Εθνικού ώστε να εγκαινιαστεί και το γήπεδο.