Κυριακή, 28 Ιούλιος 2013 21:30

Ξεκινούν την Δευτέρα οι δοκιμές παικτών από τη "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον
Ξεκινούν την Δευτέρα οι δοκιμές παικτών από τη "Μαύρη Θύελλα"



Στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας θα βρεθεί αύριο Δευτέρα το απόγευμα ο Νίκος Κακαλέτρης (φωτό) με τους συνεργάτες του, όχι όμως για την έναρξη της προετοιμασίας της "Μαύρης Θύελλας" αλλά για προπονήσεις δοκιμών αρκετών ποδοσφαιριστών.

Οι δοκιμαστικές προπονήσεις θα κρατήσουν 4-5 ημέρες και ύστερα το τεχνικό επιτελείο θα βγάλει τα συμπεράσματα του για το ποιοι παίκτες αξίζει να αποκτηθούν και ποιοι όχι. Υπολογίζεται πως στη σημερινή προπόνηση, που θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα, θα δώσουν το παρόν πάνω από 25 νεαροί ποδοσφαιριστές, ηλικίας από 17 έως 22 ετών.
Αρκετοί από αυτούς είναι Μεσσήνιοι (Κακκαλής, Κουντάνης, Βασιλόπουλος, Κουρούπης, Οδεμισιώτης, Δημητρόπουλος κ.α.) ενώ πολλοί είναι και εκτός του νομού. 
Παράλληλα μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να φθάσουν στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα για να δοκιμαστούν οι Ιταλοί Τσιρίλο και Οντσβόνγκ και ο Καμερουνέζος Τιερί Τσουεντέ.
Σκοπός των ανθρώπων της "Μαύρης Θύελλας" είναι μέσα από αυτή τη διαδικασία να αποκτηθούν 7-8 νεαροί ποδοσφαιριστές που θα πάρουν τις ευκαιρίες τους κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Να σημειωθεί πως το Σάββατο η Καλαμάτα απέκτησε από τον Πανιώνιο Καλαμάτας τον 18χρονο μεσοαμυντικό Μιχάλη Ζαχαρόπουλο, ο οποίος θα βρίσκεται σήμερα στο Στάδιο.
Κατά τα άλλα μεταγραφική εξέλιξη δεν είχαμε το Σαββατοκύριακο, με τον πρόεδρο Γιώργο Ράλλη πάντως να μην ανησυχεί. Επαφές υπάρχουν με αρκετούς πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, όμως για την ώρα δεν έχει ολοκληρωθεί καμία μεταγραφή.
Τέλος, ο τερματοφύλακας Ανδρέας Κολοβούρης φαίνεται ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την Καλαμάτα.