Δευτέρα, 18 Ιανουάριος 2016 13:19

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΠΑΜΙΣΟΣ 1-4: Οι «πράσινοι» πήραν το διπλό και ξέφυγαν με 5 βαθμούς!

Γράφτηκε από τον

Σε επιθετικό μονόλογο του Πάμισου εξελίχθηκε η σαββατιάτικη αναμέτρηση στο γήπεδο του Πύργου Τριφυλίας εκεί όπου οι "πράσινοι" πέτυχαν επιβλητική σε σκορ νίκη με 4-1 επί του Μιλτιάδη.


Μια νίκη που αποκτάει μεγαλύτερη αξία μετά την ισοπαλία (1-1) του Τσικλητήρα Πύλου στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, που του έδωσε την ευκαιρία να ανοίξει τη βαθμολογική διαφορά στους πέντε βαθμούς με έναν από τους διώκτες του στη διεκδίκηση του τίτλου. Ο Πάμισος παρουσιάστηκε σοβαρός και ιδιαίτερα προσεκτικός φτάνοντας στο επιθυμητό αποτέλεσμα μέσα σε μια δύσκολη έδρα
Ο Μιλτιάδης μπορεί να είχε διάθεση για να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα, όμως ο αντίπαλός του ήταν καλύτερος και πήρε το τρίποντο.
Μέσα σε όλα και οι καιρικές συνθήκες να μην βοηθούν ώστε να μπορέσουν οι παίκτες να αποδώσουν τα αναμενόμενα.

Τα γκολ

Το σκορ άνοιξε στο 8' ο Μπαλαλάς με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Στο 22' ο Χρ. Τρίψας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Ανδρώνης και ο διαιτητής Πλακογιάννης σφύριξε πέναλτι. Tο εκτέλεσε εύστοχα ο Τσουλάκος και έκανε το 0-2. Στο 60' ύστερα από φάουλ του Τσουλάκου και απόκρουση του Καλογήρου, ο Τζανετέας με κεφαλιά "έγραψε" το 0-3. Στο 77' από κόρνερ του Γεωργιόπουλου ο Ανδρώνης με κεφαλιά μείωσε προσωρινά σε 1-3. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Μωράκης με κεφαλιά στο 84' αξιοποιώντας το κόρνερ του Χρ. Τρίψα.
Ο Μιλτιάδης ολοκλήρωσε το αγώνα με 10 παίκτες γιατί στο 69' αποβλήθηκε ο Δημόπουλος με 2η κίτρινη για επικίνδυνο παίξιμο.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Καλογήρου, Δημόπουλος, Φαράντος, Μπάλλας, Ανδρώνης, Σταματόπουλος (35' λ.τρ. Ταγκαλάκης), Αναστασόπουλος, Ζώτος (46' Καραμπότσος), Γεωργιόπουλος, Διαμαντόπουλος, Κούτρης (81' Μπουλογιώργος).
ΠΑΜΙΣΟΣ: Κωνσταντακόπουλος, Ι. Τρίψας, Κορομηλάς, Μπαλαλάς, Μπερερής, Μωράκης, Γεωργιόπουλος (67' Χελάς), Χρ. Τρίψας, Τσουλάκος (76' Κουντάνης), Σαραντόπουλος (61' Κουρούπης), Τζανετέας.