Δευτέρα, 18 Ιανουάριος 2016 17:51

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-3: Πήρε βαθμό στο 94' με Μούσα - Με 10 από το 35' έπαιζαν οι γηπεδούχοι

Γράφτηκε από τον

Με ανατροπή στις καθυστερήσεις ο Α.Ο. Φαραί αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με τον Τέλλο Αγρα, σε αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στο "Π. Μπαχράμης".


Μια ισοπαλία παλικαρίσια, αφού η καλαματιανή ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 και 2-3 και οι παίκτες της καταθέτοντας την ψυχή τους κατόρθωσαν στο τελευταίο λεπτό να πάρουν το βαθμό. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 35' έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Αντωνόπουλου, που ως τελευταίος ανέτρεψε (όπως υπέδειξε ο διαιτητής Καρβούνης) τον Μπουρλάκη που ήταν σε προφανή θέση για γκολ.
Ηταν ένα αρκετά καλό παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ, ευκαιρίες, δοκάρι, αποβολή και παρά τις άσχημες συνθήκες όσοι το παρακολούθησαν σίγουρα θα ικανοποιήθηκαν από το θέαμα που τους προσέφεραν οι δύο ομάδες.
Οι φιλοξενούμενοι με λίγο καλύτερη διαχείριση θα μπορούσαν να πάρουν το τρίποντο και να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. Ομως και ο βαθμός απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, κρίνεται θετική.
Οι γηπεδούχοι είχαν σε καλή ημέρα τους Μούσα και τον Μουλιάτο, ο οποίος παρότι μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή, κατάφερε να "σπρώξει" την ομάδα με τη βοήθεια και των υπόλοιπων παιδιών ώστε να έρθει έστω και στις καθυστερήσεις το θετικό αποτέλεσμα.
 
Φάσεις - γκολ

Στο 22' από λάθος του Καπακλή, που πήγε να γυρίσει την μπάλα στο Μάρη, ο νεοαποκτηθείς Παναγιωτόπουλος πρόλαβε και κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 30' ο Μαυροειδάκος εκτέλεσε φάουλ, ο Τσώλης δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα, που κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και πάνω στη γραμμή έδιωξαν οι αμυυντικοί. Η μπάλα έφτασε στον Πέτσι, αυτός τη γύρισε στο α' δοκάρι για τον Τσέρτο, ο οποίος με πλασέ την έστειλε μόλις άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 59' 0-2 από ελεύθερο του Τσώλη και ωραία ενέργεια ο Παναγιωτόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Μπουρλάκης με πλασέ πέτυχε το 0-2. Στο 81' μετά από φάουλ του Μουλιάτου ο Τσώλης έχασε την μπάλα και ο Καντζιλιέρης με κοντινή προβολή μείωσε σε 1-2. Στο 82' οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην κόντρα με τον Παναγιωτόπουλο, αυτός έκανε τη σέντρα για τον Μπουρλάκη μέσα στην περιοχή, που έκανε το σουτ και ο Μάρης με σωτήρια επέμβαση γλίτωσε την εστία του από την παραβίαση. Στο 83' πάσα Χανδρινού στο Μουλιάτο αυτός έκανε τη σέντρα και ο Μούσα με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 2-2. Στο 86' ατομική ενέργεια από αριστερά του Παναγιωτόπουλου ο οποίος έκανε τη σέντρα στο α' δοκάρι, εκεί όπου πετάχτηκε ο Μπολούν και με πλασέ έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τον Τέλλο Αγρα κάνοντας το 2-3. Στο 94' ο Μουλιάτος εκτέλεσε φάουλ στην περιοχή, ο Τσώλης δεν μπόρεσε και πάλι να μπλοκάρει και ο Μούσα με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-3.
Διαιτητή ήταν ο Καρβούνης, με βοηθούς τους Ρέκκα και Γκούμα.
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Καπακλής, Μαυροειδάκος (31' λ.τρ. Χανδρινός), Αντωνόπουλος, Καντζιλιέρης, Μούσα, Σεριάτος, Πάχης, Πέτσι, Σπανός (64' Μουλιάτος), Τσέρτος (61' Μάραντος).
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Τσώλης, Μερκούρη, Χούτος (91' Μπούρδος), Σώκαλης, Γεωργόπουλος, Χατζηπαναγιώτης, Σωτηρόπουλος (88' Νικολόπουλος), Ανδρώνης, Ξυδιάς (81' Μπολούν), Μπουρλάκης, Παναγιωτόπουλος.