Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 20:01

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 1-1: Ολα έγιναν σε 3 λεπτά…

Γράφτηκε από τον
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 1-1: Ολα έγιναν σε 3 λεπτά…

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση που διεξήχθη το Σάββατο στο γήπεδο της Μεθώνης, εκεί όπου ο Χανδριναϊκός (φωτό) και η Αναγέννηση Παραλίας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.


Ο δυνατός αέρας που επικρατούσε, δεν βοήθησε να παιχθεί ποδόσφαιρο, ενώ ήταν σύμμαχος από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα.
Στο πρώτο, ο Χανδριναϊκός είχε τον αέρα υπέρ του, όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο β' ημίχρονο, από την πλευρά της Αναγέννησης, όπου δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη. Σε αυτό το διάστημα πάντως οι δύο ομάδες κατόρθωσαν να βρουν δίχτυα, αλλά από μία φορά και έτσι έμειναν στο ισόπαλο αποτέλεσμα.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε διάστημα τριών λεπτών. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 65' με σουτ του Μεμά έξω από την περιοχή και στο 68' ο Αντωναίος με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-1. Καλή ευκαιρία για γκολ είχε στο 88' ο Τριανταφυλλάκης όταν εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση, όμως η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτητής ο Λάμιας και βοηθοί οι Γιαννέτσος, Παναγιωτόπουλος.
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Ε. Γιαννακόπουλος, Κόντι, Λίτο, Καρανταράκης, Ζωγόπουλος, Καλδής (73' Σαχινάι), Γιάνναρης (88' Κοκάι), Καραμπάτσος (68' Ι. Κατσίγιαννης), Δ. Κατσίγιαννης, Μεμά.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Λίβας, Πανταζής, Παπαγεωργίου, Βεργόπουλος, Δουρούμης, Δασκαλάκης, Ταμπάκης, Τριανταφυλλάκης, Κ. Γιαννακόπουλος (35' λ.τρ. Καρμπαλιώτης), Κάνιστρας, Αντωναίος.