Τρίτη, 19 Ιανουάριος 2016 12:27

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - ΜΕΘΩΝΗ 1-1: Εσωσαν το βαθμό στο τέλος οι γηπεδούχοι

Γράφτηκε από τον

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της ουράς στην Α1 τοπική ανάμεσα στο Νέο Αρι και τη Μεθώνη που έγινε σε κακό αγωνιστικό χώρο.


Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 33' με σουτ του Καλδή μέσα από την μικρή περιοχή και οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 80' με κεφαλιά του Αναστασόπουλου, έπειτα από φάουλ του Ι. Σκαλιώτη. Στο 88' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Σαρρής γιατί είπε κάποια "γαλλικά" σε αντίπαλο.
Ο Νέος Αρις όμως κράτησε τον πολύτιμο βαθμό και παραμένει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και σε απόσταση τριών βαθμών από τη Μεθώνη, που είχε σημαντικές ευκαιρίες με τους Π. Καλδή, Μπουντά και Τσατά για το διπλό.
Αμφότερες οι ομάδες έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Ο Νέος Αρις φωνάζει για δύο πέναλτι (στο 1-0 και στο 1-1) σε ανατροπές του Ι. Σκαλιώτη και η Μεθώνη για πέναλτι στο Μουλαβασίλη και ενώ το ματς ήταν στο 0-0.
Το ματς διαιτήτευσε ο Τουρλομούσης με βοηθούς τους Σακκά και Αγγελακάκη.
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Ρουμελιώτης, Αρβανίτης, Σαρρής, Πλέκης (70' Ι. Σπηλιώτης), Φλέσσας, Καπόγλης (38' Μαρκόπουλος), Αναστασόπουλος, Ι. Σκαλιώτης, Σταυριανέας, Γρίβας (90' Κατσιμαγκλής), Κωστόπουλος.
ΜΕΘΩΝΗ:   Κανελλόπουλος, Μανιάτης, Κούφος, Τσέλιος (50' Τσατάς), Βασιλόπουλος, Σαμπάνι, Μπουντάς, Οθ. Εμμανουήλ, Καλδής, Μουλαβασίλης, Βλαχόπουλος.