Τρίτη, 19 Ιανουάριος 2016 19:36

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Συνέχεια στις μεταγραφές με Κεμάλι και Θεοδώρου

Γράφτηκε από τον

Κάτοικοι... Καλαμάτας θα είναι πλέον οι Ρολάν Κεμάλι και Νικόλας Θεοδώρου.


Ο πρώτος είναι 26 ετών Αλβανός μεσοαμυντικός και μέχρι πρότινος έπαιζε στη Νίκη Βόλου, ενώ ο Θεοδώρου είναι 23 ετών Κύπριος επιθετικός που ήταν στην Ομόνοια Αραδίππου. Αμφότεροι θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση με τη "Μαύρη Θύελλα"  σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο.
Ο Κεμάλι έχει ήδη συμφωνήσει με τη διοίκηση, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με το Θεοδώρου, μιας και τον συνοδεύουν πολύ καλές συστάσεις. Ο Κεμάλι έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα του Ρήγα Φεραίου και αρκετών ομάδων στη Μαγνησία και προορίζεται για τη θέση του αμυντικού χαφ, ενώ μπορεί να δώσει λύσεις και ως δεξί χαφ. Ο Θεοδώρου είναι επιθετικός και παλαιότερα έπαιζε στην Ενωση Νέων Παρεκκλησιάς της Κύπρου.
Η ενίσχυση όμως δεν σταματά εδώ για τη Μεσσηνιακή ομάδα που έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με δύο ακόμα παίκτες, οι οποίοι ενδέχεται να ανακοινωθούν πριν από το ματς της Κυριακής με τη Δόξα Μανωλάδας.
Σκοπός είναι να καλυφθούν τα κενά στο ρόστερ, μετά τις πολλές αποχωρήσεις τον Ιανουάριο και το πιο σημαντικό, οι παίκτες που θα έρθουν να κάνουν άμεσα τη διαφορά. Διότι δεν υπάρχουν πλέον χρονικά περιθώρια. Ο δεύτερος γύρος στη Γ' εθνική αρχίζει την προσεχή Κυριακή και η Καλαμάτα βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Δύο σερί εκτός έδρας ματς

Στην πρεμιέρα του β' γύρου, η "Μαύρη Θύελλα" θα φιλοξενηθεί από την ισχυρή Δόξα, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα παίξει εκ νέου μακριά από το γήπεδό της με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών. Θεωρητικά ο αγώνας με τη Δόξα είναι πιο δύσκολος, αλλά η Καλαμάτα δεν έχει τα περιθώρια να διαλέγει αντιπάλους. Είναι υποχρεωμένη σε κάθε παιχνίδι να παίζει για τη νίκη προκειμένου να ανανεώσει τη θητεία της στη Γ' εθνική.
Το ευχάριστο για το Λεωνίδα Μπίλη είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Ο έμπειρος τεχνικός έδειξε χθες το βράδυ στους παίκτες το ματς με το Βύζαντα Μεγάρων και τους επισήμανε τα θετικά και αρνητικά