Τετάρτη, 20 Ιανουάριος 2016 13:57

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: "Μένουν πολλά ματς και θα χαθούν βαθμοί", εκτιμά ο Γιάννης Δανίκας

Γράφτηκε από τον

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε την Κυριακή από την Ανδρούσα η Κυπαρισσία και παραμένει σε απόσταση 8 βαθμών από τον πρωτοπόρο της Α' τοπικής Πάμισο.

Η τριφυλιακή ομάδα έχει μπει με δύο νίκες στο 2016 (είχε προηγηθεί το 4-0 επί του Α.Ο. Διαβολιτσίου) και μπορεί να διευρύνει το σερί, μιας και θα υποδεχτεί κατά σειρά Τέλλο Αγρα και Απόλλωνα Καλαμάτας. Για να βρεθεί βέβαια κοντά στην κορυφή χρειάζεται πέρα από τις δικές της επιτυχίες και "γκέλες" του Παμίσου.
"Μένουν ακόμα πολλά ματς και θα χαθούν βαθμοί. Πλέον δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Ολες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και θέλουν βαθμούς για να πετύχουν το στόχο τους. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε", λέει στο "Notosport" ο Γιάννης Δανίκας.
Ο προπονητής της Κυπαρισσίας αισιοδοξεί ότι ο δεύτερος γύρος θα είναι καλύτερος για την ομάδα του, που πλέον "Συνδυάζει νίκες και καλό ποδόσφαιρο, διότι και στα προηγούμενα παιχνίδια παίζαμε καλά, αλλά δεν ερχόταν το αποτέλεσμα. Με τις δύο μεταγραφές που έγιναν (σ.σ. Μοντεσάντος, Φράγκος) έχουμε μεγαλύτερος βάθος σαν ομάδα και μπορούμε να διαχειριστούμε οποιοδήποτε παιχνίδι. Οπως κάναμε και στην Ανδρούσα απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ημασταν σοβαροί, πειθαρχημένοι και στα 90 λεπτά και διατηρήσαμε το προβάδισμα, χωρίς να κινδυνεύσουμε. Τώρα έχουμε μπροστά μας δύο ματς στην έδρα μας και χρειάζεται σοβαρότητα".
Κόντρα στην Ανδρούσα δεν αγωνίστηκαν οι Μανδραπήλιας και Γιαννόπουλος που ήταν άρρωστοι. Αμφότεροι θα είναι έτοιμοι για τον αγώνα με τον Τέλλο Αγρα, ενώ από χθες μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς και ο Μιτρόφ που όμως ακόμη θέλει 1-2 εβδομάδες για να είναι ετοιμοπόλεμος.
Η μοναδική απουσία είναι ο Ντουγέρογλου που εκτιμάται ότι θα επιστρέψει το Φλεβάρη.