Πέμπτη, 21 Ιανουάριος 2016 15:53

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: "Πιο ανταγωνιστικοί στο δεύτερο γύρο", πιστεύει ο Θανάσης Λακριντής

Γράφτηκε από τον

Το πρώτο βαθμό μακριά από τους Γαργαλιάνους πήρε το περασμένο Σάββατο ο Τέλλος Αγρας.

Η "αγγλική" ισοπαλία (3-3) με τον Α.Ο. Φαραί αφήνει βέβαια πικρή γεύση, μιας και οι φιλοξενούμενοι έχασαν τη νίκη στις καθυστερήσεις. Η εικόνα όμως της ομάδας κάνει αισιόδοξο το Θανάση Λακριντή για τη συνέχεια της Α' τοπικής, όπου το ζητούμενο είναι η παραμονή.
"Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση. Τα νέα παιδιά έδειξαν ότι θα βοηθήσουν άμεσα. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι, δεν το κάναμε και το πληρώσαμε στο τέλος. Πιστεύω όμως ότι θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στο δεύτερο γύρο, αφού έγιναν μεταγραφές ουσίας", το σχόλιο του προπονητή του Τέλλου Αγρα για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας μετά από 8 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.
Ο Θ. Λακριντής είδε με ικανοποίηση τους νεοαποκτηθέντες Μπουρλάκη και Παναγιωτόπουλο να σκοράρουν, με το δεύτερο να έχει την ασίστ στο τρίτο γκολ, ενώ ντεμπούτο έκανε και ο Ξυδιάς. 
Εντός των ημερών αναμένεται να εκδοθεί το δελτίο του Κοσυφολόγου προκειμένου να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο Τσάμπας.
Ακόμα ο Τέλλος Αγρας έχει αποκτήσει και τους Χατζηπαναγιώτη, Σωτηρόπουλο και παρουσιάζεται με τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο 2016. Στον αντίποδα αποχώρησε ο Μπούρδος. 
Το ευχάριστο είναι ότι πλην του τραυματία Πότση δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα στην προετοιμασία για το νέο εκτός έδρας παιχνίδι με την ισχυρή Κυπαρισσία.
"Παίζουμε με μια ομάδα που βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και διεκδικεί το πρωτάθλημα. Θέλουμε να δείξουμε την ίδια αγωνιστικότητα που είχαμε με τον Α.Ο. Φαραί και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο", δηλώνει ο Θ. Λακριντής για τον αγώνα της Κυριακής.