Πέμπτη, 21 Ιανουάριος 2016 16:08

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πήρε βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα

Γράφτηκε από τον

Βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα πήρε το περασμένο Σάββατο ο Απόλλωνας Καλαμάτας ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Πανθουριακού εκτός έδρας χάρη σε γκολ του Κλουβάτου. 


Η ομάδα της Καλαμάτας παραμένει βέβαια στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα (ισοβαθμεί με το Διαβολίτσι) ωστόσο μείωσε την διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού και επιπλέον πήρε ένα τρίποντο που της δίνει ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια. 
Η προσοχή πλέον πέφτει στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ Φαραί που θα γίνει την Κυριακή στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας». Ένα ματς στο οποίο ο Απόλλωνας θα στοχεύσει στη νίκη, ώστε να δείξει ότι βρίσκεται σε τροχιά ανόδου και φυσικά να κάνει ένα ακόμη βήμα για την παραμονή. 
Στο μεταξύ ικανοποίηση υπάρχει και για την εικόνα των δύο νέων παικτών, των Ντόκο και Μπαρμπόσα Ντα Σίλβα οι οποίοι με την απόδοση τους στο ματς με τον Πανθουριακό συνέβαλαν ώστε να έρθει η σημαντική νίκη.
Ο προπονητής του Απόλλωνας Γιώργος Γρηγορόπουλος καταστρώνει πλέον τα πλάνα του για το ματς με τον ΑΟ Φαραί υπολογίζοντας σε όλους τους παίκτες του καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών - τιμωριών.