Πέμπτη, 21 Ιανουάριος 2016 16:36

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: "Και τα 13 ματς είναι ντέρμπι", λέει ο Τ. Χατζηαγγελής για τη μάχη της παραμονής

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: "Και τα 13 ματς είναι ντέρμπι", λέει ο Τ. Χατζηαγγελής για τη μάχη της παραμονής

Μετά από καιρό ο Μεσσηνιακός ανέβηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και το ζητούμενο είναι να διευρύνει το αήττητο σερί στην Α' τοπική, που ξεκίνησε με τον Απόλλωνα.

Ακολούθησε το διπλό στο Δώριο και η πρόσφατη ισοπαλία με τη Σπερχογεία, στο δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς.
"Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και θα μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, γιατί και τα 13 ματς που μένουν είναι ντέρμπι και θα γίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή", λέει στο "Notosport" ο Τάσος Χατζηαγγελής. 
Ο προπονητής του Μεσσηνιακού σημειώνει ότι η ομάδα του έχει ανέβει ψυχολογικά μετά τα τελευταία αποτελέσματα, αλλά θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικά το ματς που ακολουθεί με τον Εθνικό Μελιγαλά.
"Θα παίξουμε με μια πολύ καλή ομάδα που είναι ψηλά στη βαθμολογία, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είναι σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια".
Νοκ - άουτ από τη μεθαυριανή αναμέτρηση έχει τεθεί ο Γιάννης Πετρόγιαννης με πρόβλημα στο δικέφαλο, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Μερκούρη και Μπιζίμη.
Στα μεταγραφικά, ο Μεσσηνιακός έχει αποκτήσει τους Κριτσωτάκη και Γεωργακόπουλο και θα πάρει πιθανότατα και τον Καραματσούκη από τη Σπερχογεία. Πλέον κινείται για τερματοφύλακα και επιθετικό