Δευτέρα, 29 Ιούλιος 2013 20:24

Η ΕΠΣ Μεσσηνίας δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο

Γράφτηκε από τον


Ποδοσφαιρικό τουρνουά θα διοργανώσει μέσα στον Οκτώβριο η ΕΠΣ Μεσσηνίας, σε συνεργασία με το σύλλογο το "Χαμόγελο του Παιδιού".

 


Σκοπός του τουρνουά είναι η ενίσχυση και στήριξη και ενίσχυση του συλλόγου το "Χαμόγελο του Παιδιού".
Το τουρνουά έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί  το διήμερο 15 και 16 Οκτωβρίου και θα συμμετάσχουν 8 ομάδες από τη Μεσσηνία. Θα γίνει προσπάθεια ώστε να είναι γνωστές ομάδες, ώστε να έχει μεγάλη απήχηση και ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια της ΕΠΣΜ, που είναι για καλό σκοπό.
Για το τουρνουά, έχουν εκδοθεί 15.000 εισιτήρια, το κάθε ένα κοστίζει 2 ευρώ και ο κάτοχος κάθε εισιτηρίου θα μπορεί να παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια και τις δύο ημέρες.
Για τη διεξαγωγή του τουρνουά δόθηκε σήμερα δόθηκε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΕΠΣΜ, από τους διοργανωτές. Από πλευράς ΕΠΣΜ, μίλησαν ο πρόεδρος Αριστείδης Σταθόπουλος και ο αντιπρόεδρος Λεωνίδας Οικονομίδης και από το σύλλογο το "Χαμόγελο του Παιδιού", ο ταμίας Γιάννης Λαμπρόπουλος.
Στο πάνελ παραβρέθηκε και το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΜ, Παναγιώτης Μανωλόπουλος.
«Είναι μια ξεχωριστή ημέρα γιατί έχουμε την τιμή και την χαρά να έχουμε κοντά μας τον ταμία του συλλόγου το "Χαμόγελο του Παιδιού" Γιάννη Λαμπρόπουλο και συντοπίτη μας (καταγωγή από Ηλεία), ο οποίος ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας ώστε ο στόχος να επιτευχθεί και δεν είναι άλλος από τη διεξαγωγή ενός τουρνουά, όπου θα συμμετάσχουν 8 ομάδες, αλλά να στηρίξουμε το "Χαμόγελο του Παιδιού" που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και σε άτομα που έχουν ανάγκη.
Ως ΕΠΣΜ έχουμε πει ότι το ποδόσφαιρο έχει μεγάλες κοινωνικές προεκτάσεις με στόχο τη στήριξη ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα και τώρα με το "Χαμόγελο του Παιδιού". Ευελπιστούμε ότι ο κόσμος θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Κοντά μας είναι και το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Παναγιώτης Μανωλόπουλος, ο οποίος θα συνεισφέρει στο τουρνουά με βάζοντας αφιλοκερδώς τους καλύτερους διαιτητές να διευθύνουν τα παιχνίδια», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Αριστείδης Σταθόπουλος.
Από τη μεριά του ο  Γιάννης Λαμπρόπουλος τόνισε:
«Ενα μεγάλο ευχαριστώ θέλει να εκφράσει το "Χαμόγελο του Παιδιού" για τη διεξαγωγή του τουρνουά ώστε να ενισχυθεί ο σύλλογος μας. Ο σύλλογος μας θα επικοινωνήσει με όλες τις αρχές για να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Δεν θα είναι απλώς ένα τουρνουά και αγώνες διάρκειας 90 λεπτών, αλλά ένα event.
Το "Χαμόγελο του Παιδιού" στηρίζεται στους ανθρώπους και όχι στην Πολιτεία. Προσπαθούμε να λειτουργήσουμε με τον κόσμο, στηριζόμαστε σε όλη την κοινωνία. Θα είναι ένα τουρνουά γιορτή για τα παιδιά. Θα κάνουμε κλήρωση με το απόκομμα του εισιτηρίου και ένας τυχερός θα πάρει ένα μεγάλο δώρο. Η Μεσσηνία τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει τη στήριξη της στα παιδιά του συλλόγου. Ελπίζουμε ότι και αυτή τη φορά θα έχουμε ανάλογη στήριξη».
Τέλος, ο Λεωνίδας Οικονομίδης επισήμανες: «Η ΕΠΣΜ θα βοηθήσει και πιστεύω ότι θα συμβάλει στην επίτευξη αυτού του στόχου. Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν οι κανονικές ομάδες και πιστεύουμε ότι η ανταπόκριση του κόσμου θα είναι μεγάλη. Η επιλογή των ομάδων θα γίνει πρώτα από τη μεγαλύτερη κατηγορία και θα κατεβαίνουμε. Πρώτα από τις ομάδες τις Γ' εθνικής, μετά αυτές που αγωνίστηκαν πέρσι στη Δ' εθνική και θα ακολουθήσουν οι τρεις ομάδες που τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις της Α' τοπικής. Θα θέλαμε τα σωματεία που θα συμμετάσχουν να είναι από όλο το εύρος του νομού. Θα γίνει νέα συνέντευξη με τα σωματεία που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά, αλλά και όλοι οι φορείς που θα συμβάλουν στη διεξαγωγή τους».