Δευτέρα, 25 Ιανουάριος 2016 13:48

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 2-1: Σημαντική νίκη με ανατροπή

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 2-1: Σημαντική νίκη με ανατροπή

Με ανατροπή στο σκορ, ο Μιλτιάδης κατάφερε να πάρει τη νίκη στην προχθεσινή εντός έδρας συνάντηση του με τη Σπερχογεία, την οποία κέρδισε με 2-1.


Οι γηπεδούχοι απέναντι σε μια καλή ομάδα που κατόρθωσε να τους αιφνιδιάσει με ένα γρήγορο γκολ, στο 7ό λεπτό, έδειξαν περισσότερο πάθος για τη νίκη και κατάφεραν να την πάρουν ανατρέποντας το εις βάρος τους σκορ. Το πάθος που δείχνουν είναι και ένα στοιχείο που τους χαρακτηρίζει απόλυτα σαν ομάδα, κάτι που μας επισήμανε και ο προπονητής Κώστα Λαμπρόπουλος.
Οι τρεις βαθμοί που πήρε ο Μιλτιάδης απομάκρυναν και άλλο την ομάδα από τη επικίνδυνη ζώνη, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει, καθώς είμαστε στις αρχές του β' γύρου και το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο.
Η Σπερχογεία πήγε στον Πύργο να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, μπήκε μπροστά στο σκορ από νωρίς και θα μπορούσε, αν δεν πλήρωνε κάποιες λάθος ενέργειες των παικτών της να πετύχει το στόχο της. Να σημειωθεί ότι στο 76' έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Παγώνη με 2η κίτρινη γιατί τράβηξε την φανέλα αντίπαλου του. Στο επόμενο λεπτό δέχτηκε το 2ο γκολ και στη συνέχεια παρά τις όποιες προσπάθειες των παικτών της (ιδιαίτερα με τους Ζουμπόπουλο 2 φορές και τον Δημητρίου), δεν κατόρθωσε τουλάχιστον να φτάσει στην ισοφάριση.
Στο 7' 0-1 ο Δημητρίου με σουτ λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ τη Σπερχογεία. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 38' όταν ο Γεωργιόπουλος έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Μπαρσελό με πλασέ έκανε το 1-1. Τη νίκη στο Μιλτιάδη έδωσε στο ο πολύπειρος Φίλλιπος Μπάλλας με διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στο απέναντι "Γ" της εστίας του Π. Γιακουμή, διαμορφώνοντας έτσι το 2-1.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Καλογήρου, Φαράντος, Ζώτος, Λακριντής, Μπάλλας, Αναστασόπουλος, Κούτρης, Μπουλογιώργος (35' Σταματόπουλος), Γεωργιόπουλος, Καραμπότσος (80' Ταγκαλάκης), Μπαρσελό.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Π. Γιακουμής, Παπανικολόπουλος, Δωδέκατος, Κουρέας, Σβερκούνος, Φίλαϊ, Ζουμπόπουλος (75' Ντέρτζια), Γεωργαντάς, Δημητρίου (85' Μαλλικούρτης), Παγώνης, Χριστόπουλος.