Δευτέρα, 25 Ιανουάριος 2016 14:44

ΟΜΟΝΟΙΑ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 0-1: Πήρε το διπλό και παρέμεινε σε τροχιά ανόδου

Γράφτηκε από τον

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Α.Ε. Αβίας από το "Γ. Λουκαρέας", προχθές το απόγευμα, καθώς επικράτησε 1-0 της Ομόνοιας.


Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Κάμπου, που την διατηρεί σε τροχιά ανόδου. Όμως βρισκόμαστε στην αρχή του β' γύρου της Α1 τοπικής και έχει πολύ δρόμο να διανύσει ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά ένα από τα τρία εισιτήρια που οδηγούν στη μεγάλη κατηγορία της Μεσσηνία.
Όπως και να 'χει, η Α.Ε. Αβίας κατάφερε να φτάσει στη νίκη με γκολ που σημείωσε στο πρώτο 45λεπτο και αποδείχτηκε αρκετό ώστε να της δώσει τους τρεις πολύτιμους πόντους. Εκτός από το γκολ δημιούργησε φάσεις για γκολ, αλλά δύο ήταν οι πιο αξιόλογες με του Αν. Βαβαρούτσο και Φετάχου να μην μπορούν να τις αξιοποιήσουν.
Από την άλλη η Ομόνοια, που στάθηκε καλά στο παιχνίδι, είχε αρκετές φάσεις, ένα δοκάρι, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και να διεκδικήσει όχι μόνο την ισοπαλία, αλλά και τη νίκη. Οι Κατσίβας, Μπάλλας, Δρογγίτης, Σπυρόπουλος είχαν τις ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν κατόρθωσαν να σκοράρουν.
Η Καλαματιανή ομάδα θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ, όταν στο 20' ο Κατσίβας με σέντρα σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Το γκολ με το οποίο οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη σημείωσε στο 32' ο Φουρναράκος με προβολή, που εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην περιοχή ύστερα από φάουλ που εκτέλεσε ο Λυκουρέζος.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Μέτσος, Κ. Κοστρίβας, Δ. Κοστρίβας, Σπυρόπουλος, Ταπεινός (75' Πουρνάρας), Δρογγίτης, Τάφα, Πετριτάϊ (50' λ.τρ. Δαβαρίας), Μπάλλας, Αγγελής, Κατσίβας.
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος, Γ. Βαβαρούτσος, Γκλίκα, Λυκουρέζος, Τζανετέας, Πολυμενέας, Φουρναράκος, Αν. Βαβαρούτσος (75' Γιαννέας), Ν. Γεωργικός, Ηλ. Γεωργικός (85' Μητσέας), Φετάχου.