Δευτέρα, 25 Ιανουάριος 2016 18:37

Μοιράστηκαν τους βαθμούς (1-1) Ασπρόχωμα και Κορώνη

Γράφτηκε από τον

Δεν αναδείχθηκε νικητής στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση που διεξήχθη στο Ασπρόχωμα, ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Ακρίτα Κορώνης, η οποία έληξε ισόπαλη 1-1.


Έγινε καλό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να διεκδικούν τη νίκη από τα πρώτα λεπτά, αλλά παρά τις προσπάθειες των παικτών τους, έληξε ισόπαλο, κάτι που δεν τους άφησε απόλυτα ικανοποιημένους. Το Ασπρόχωμα γιατί στο β' ημίχρονο ήταν ανώτερο και είχε πολλές φάσεις για γκολ που δεν αξιοποίησε και την ομάδα της Κορώνης, που μπορούσε στην εκπνοή του ματς σε αξιόλογη φάση με τον Μουτζούρη να φύγει με τη νίκη.
Το σκορ άνοιξε στο 16' ο Κ. Μάραντος με πλασέ όταν αξιοποίησε το γύρισμα της μπάλας μέσα στην περιοχή από τον Μουτζούρη. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 30' με τον Αρ. Ηλιόπουλο να σκοράρει με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από ωραία μπαλιά του Φίλιου.
Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες είχαν καλές ευκαιρίες για γκολ, το Ασπρόχωμα με τους Ντάση (1), Φίλιο (1) στο α' μέρος και τους Φλέσσα (1) Αρι Ηλιόπουλο (δύο, η πρώτη στο 64' κλασική ώστε να γίνει το 2-1).
Ο Ακρίτας είχε δοκάρι στο 40' με τον Τσάνι. Συγκεκριμένα με σουτ έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και καταλήξει άουτ. Και στο 90' μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τους 3 πόντους, όταν οι παίκτες της και ενώ οι αντίπαλοι τους είχαν βγει στην επίθεση για να βρουν τρόπο να σκοράρουν, αλλά ο Κουτσολίας έκανε τη μπροστινή μπαλιά για τον Μουτζούρη, ο οποίος βγήκε μόνος απέναντι στον Καντερέ, αλλά η μπάλα από το πλασέ του, έφυγε σύριζα άουτ από το κάθετο δοκάρι.
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Καντερές, Χριστόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Π. Χάριτος, Βεργόπουλος, Φλέσσας, Πετσόπουλος, Ντάσης (65' Θεοδωρόπουλος), Αρ. Ηλιόπουλος (75' Γυφτέας), Στ. Χάριτος, Φίλιος.
ΚΟΡΩΝΗ: Σπυρόπουλος, Π. Κυριόπουλος, Σαρέλας, Κουτσολίας, Δ. Κουτσουμπός, Τσάνι (60' Μπλάνας), Κ. Μάραντος, Αν. Μάραντος, Μουτζούρης, Σταμάτης, Χρ. Μαθιόπουλος (70' Ι. Κουτσουμπός).