Δευτέρα, 25 Ιανουάριος 2016 18:57

ΜΕΘΩΝΗ - ΑΙΑΝΤΑΣ 1-0: Νίκη ανάσα για την παραμονή

Γράφτηκε από τον

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας τρίποντο πήρε το Σάββατο στην έδρα της η Μεθώνη που επικράτησε με 1-0 του Αίαντα.


Μια νίκη, που μπορεί να μην απομακρύνει τους γηπεδούχους από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά είναι σημαντική και για ψυχολογικούς λόγους ώστε η ομάδα να συνεχίζει με μεγαλύτερη διάθεση την προσπάθεια της για παραμονή.
Ο Αίας μπορεί να μην βρέθηκε σε καλή ημέρα, όμως είχε κάποιες καλές φάσεις ώστε να διεκδικήσει κάτι θετικό από το παιχνίδι, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Κανελλόπουλου.

Σκόρερ ο Καλδής

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 60' ο Καλδής με ωραία προσπάθεια και σουτ έξω από την περιοχή.
Πέρα από το γκολ οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες φάσεις για να σκοράρουν. Συγκεκριμένα στο 40' σουτ έξω από την περιοχή του Σαμπάνι απέκρουσε σωτήρια ο Τσιγάρος. Στο 47' και πάλι οι ίδιο πρωταγωνιστές ο Σαμπάνι έκανε το σουτ και ο Τσιγάρος με ωραία εκτίναξη στο "Γ" απέκρουσε σώζοντας και πάλι την ομάδα του από σίγουρο γκολ. Στο 85' ο Μπουντάς μόνος σε κενή εστία σούταρε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.
Καλές φάσεις για γκολ είχε και η Καλαματιανή ομάδα με Αντεμάι και Ξένιο στο πρώτο μέρος.
Η πρώτη φάση ήταν στο 20' ο Αντεμάι με ωραία ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Η δεύτερη έγινε στο 30' ο Ξένιος, από μπαλιά Ζαγαρέλου βγήκε μόνος απέναντι στον Κανελλόπουλο πλάσαρε, αλλά πρόλαβαν οι αμυντικοί και έδιωξαν πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα
μέτριο παιχνίδι τα παιδιά προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι.

Φωνάζει για πέναλτι

Η Μεθώνη φωνάζει και για πέναλτι που δεν της δόθηκε στο 70' όταν σε διαγώνια μπαλιά του Μπουντά στον Τσατά, αυτός αμέσως "έκοψε" την μπάλα για τον Βλαχόπουλο, ο οποίος βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Χρυσοβέργη, όμως ο διαιτητής Κουτσαναστάσης δεν διαπίστωσε παράβαση δίνοντας συνέχεια στο ματς.
ΜΕΘΩΝΗ: Κανελλόπουλος, Μουλαβασίλης, Κατσούλης, Μανιάτης, Κουφός, Σαμπάνι, Τσατάς (77' Βασιλόπουλος), Εμμανουήλ, Καλδής (90' Μπαμπαλής), Παππάς (46' Μπουντάς), Βλαχόπουλος.
ΑΙΑΝΤΑΣ: Τσιγάρος, Μασουρίδης (73' Λαγωνικάκος), Ζαγαρέλος, Καραγιάννης, Χρυσοβέργης, Αλεξανδρόπουλος, Ζέρβας, Αντεμάι, Ξενιός, Πανταζής (65' Παπαθεοδωρίδης), Στραβάκος.