Δευτέρα, 25 Ιανουάριος 2016 19:22

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΧΩΡΑ 3-0: Πρώτη νίκη με Μάρη, Σπαντιδέα

Γράφτηκε από τον

Με τρία γκολ, που σημείωσε στο β' ημίχρονο ο Ηρακλής Καλαμάτας κέρδισε χθες το βράδυ στο "Π. Μπαχράμης" τον Παπαφλέσσα Χώρας με 3-0.


Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Ηρακλή, που παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, όμως πλησίασε στους δύο πόντους τη Μεθώνη, το Νέο Αρι και στους τρεις τον Κεραυνό, ομάδες που επίσης διεκδικούν την παραμονή τους στην κατηγορία.
Ο Παπαφλέσσας Χώρας μπορεί να βρίσκεται πλέον 10 πόντους μακριά από το χθεσινό αντίπαλο της, όμως θα πρέπει να περιορίσει της απώλειες βαθμών ώστε να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα παραμονής. 
Το σκορ άνοιξε στο 49' ο Σπαντιδέας με σουτ μέσα από την περιοχή και το έκλεισε ο Μάρης με δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά. Συγκεκριμένα στο 80' ύστερα από ατομική ενέργεια ο Σπαντιδέας "έκοψε" την μπάλα στην περιοχή και ο Μάρης με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0. Μετά από 5 λεπτά, ο Μάρης σε μπροστινή μπαλιά πήρε την μπάλα μπήκε στην περιοχή και με πλασέ πέτυχε το 3-0.
Η Καλαματιανή ομάδα στα τελευταία λεπτά αγωνίστηκε με 10 παίκτες γιατί στο 86' αποβλήθηκε ο Γιαννουκάκης με 2η κίτρινη για επίκινδυνο παίξιμο. Είχε δεχτεί την 1η κίτρινη στο 67' γιατί έκατσε μπροστά στην μπάλα εμποδίζοντας τη συνέχιση του παιχνιδιού.
Διαιτητής ήταν ο Γκούμας με βοηθούς τους Τσουλάκο και Τσακόπουλο.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κουκούτσης, Πλαγιανός, Πανταζής (89' Ζαφειρόπουλος), Τζ. Παπαδέας, Γεωργακόπουλος, Μουρούφας (70' Μάρης), Γιαννουκάκης, Κωνσταντόπουλος (28' λ.τρ. Μιχαλόπουλος), Σπαντιδέας, Γ. Παπαδέας, Κωνσταντινίδης.
ΧΩΡΑ: Λινάρδος, Γκεβόρι, Γρηγορόπουλος, Πλάγος, Μαθιός (74' Νικολακόπουλος), Τσέρτος, Αϊβαλής (58' Γκότσης), Τηλεμάχου, Μπολβάτζε, Δημόπουλος, Μπάρκας.