Τρίτη, 30 Ιούλιος 2013 19:53

Ενίσχυση του ρόστερ της Εράνης με παιδιά από τη Νίκη Πλάτης

Γράφτηκε από τον

Η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της Εράνης θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες με ποδοσφαιριστές από τη θυγατρική Νίκη Πλάτης.
Για το λόγο αυτό, οι παράγοντες των δύο ομάδων το τελευταίο διάστημα είναι σε συνεχή επαφή για να δουν ποια παιδιά μπορούν τη νέα περίοδο να προωθηθούν στην Εράνη. Στόχος είναι να ενταχθούν στο ρόστερ της 5 με 6 ποδοσφαιριστές από τη Νίκη Πλάτης. Για την ώρα δεν έχει γνωστοποιηθεί ποιοι θα είναι αυτοί οι παίκτες, όμως όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.


Οσο για τις μεταγραφικές κινήσεις, οι παράγοντες της Εράνης έχουν προχωρήσει τις επαφές με τους για την απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τα Φιλιατρά.
Το φετινό έμψυχο δυναμικό της ομάδας δεν αναμένεται να έχει πολλές αλλαγές, αφού οι πιο πολλοί παίκτες που έφυγαν είχαν αποκτηθεί για έναν χρόνο και με τη λήξη της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς έμειναν ελεύθεροι. Ο λόγος για τους Παναγιώτη Σπυρόπουλο, Βασίλη Αλεβίζο, Γιώργο Παναγόπουλο, Λυκούργο Ανδρώνη, Σέρτζιο Καραπετιάν και Νίκο Ζώη. Οι τρεις παίκτες της Εράνης που αποχώρησαν ήταν ο νεαρός Αντώνης Σταθόπουλος, ο οποίος μεταγράφηκε στην Ολλανδική Τβέντε και οι Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος και Κώστας Καραχάλιος.
Τέλος σε ότι αφορά τις εργασίες στο γήπεδο, φτάνουν στο τέλος τους. Κάποιες λεπτομέρειες απομένουν ώστε να είναι όλα έτοιμα όταν η Εράνη θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.