Τρίτη, 26 Ιανουάριος 2016 14:02

Χτίζει σερί νικών και… αισιοδοξεί η Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Την καλύτερη εμφάνιση με το Γιάννη Δανίκα στον πάγκο έκανε η Κυπαρισσία στο κυριακάτικο ματς με τον Τέλλο Αγρα, τον οποίο συνέτριψε με 5-0.

Αυτή ήταν η τρίτη σερί επιτυχία μετά το 4-0 επί του Διαβολιτσίου και το 2-1 με την Ανδρούσα. Η τριφυλιακή ομάδα έχει μπει ιδανικά στο 2016 και το ζητούμενο είναι να διευρύνει το σερί προκειμένου να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες του πρωτοπόρου Πάμισου.
"Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση γιατί από παιχνίδι σε παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Με τον Τέλλο Αγρα ήμασταν πολύ καλοί, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και πλέον έχουμε και το εύκολο γκολ. Πιστεύω ότι ήταν η πιο μεστή εμφάνιση.  Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε σωστά τελειώματα φάσεων, ενώ και αμυντικά πήγαμε καλά", το σχόλιο του Γιάννη Δανίκα για το προχθεσινό τρίποντο.
Ο προπονητής της Κυπαρισσίας αισιοδοξεί ότι η ομάδα του μπορεί να φθάσει στην κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική, παρότι είναι οχτώ βαθμούς πίσω από τον Πάμισο.
"Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος. Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή".
Το ευχάριστο για το Γιάννη Δανίκα είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην προετοιμασία, καθώς ο Μιτρόφ έχει ανεβάσει ρυθμούς και ίσως χρησιμοποιηθεί στο νέο εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Καλαμάτας που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή.