Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016 19:24

Οταν απουσιάζει η... λογική

Γράφτηκε από τον

Ζήτω τα παράλογα, ζήτω η… Καλαμάτα. Τα όσα συμβαίνουν ειδικά φέτος στη "Μαύρη Θύελλα" θα απασχολήσουν τον ιστορικό του μέλλοντος.

Εχουμε και λέμε:  Η ομάδα ξεκίνησε με Κλάδη και μετ' εμποδίων προετοιμασία, αλλά πριν την πρεμιέρα, ο Ράλλης είχε αποφασίσει αλλαγή στον πάγκο (Γκόφας) και παράλληλα έδωσε τα χέρια με τους Ντάβαρη και Παπαγεωργίου για συνεργασία σε διοικητικό - οικονομικό επίπεδο. Τελικά ο Κλάδης έμεινε για 4 αγωνιστικές το νέο μοντέλο διοίκησης δεν προχώρησε ποτέ και το Νοέμβριο ανέλαβε τα ηνία στον πάγκο ο Μπίλης. Ο τελευταίος είχε άσχημα αποτελέσματα (μόλις 2 νίκες σε 10 ματς) και παραιτήθηκε. Οχι όμως μετά για παράδειγμα από το ταπεινωτικό 3-0 από τον Τσικλητήρα στο κύπελλο, αλλά από το 3-1 με την ισχυρή και 3η της βαθμολογίας Δόξα, όπου η Καλαμάτα είχε ευκαιρίες να πάρει το διπλό. Και όλα αυτά ενώ έχουν έρθει μια ντουζίνα παίκτες επιλογής Μπίλη, έχουν παράλληλα φύγει αμέτρητοι παίκτες και έχει μεσολαβήσει και το διάστημα της διακοπής της Γ' εθνικής.
Και σήμερα έκανε συνέντευξη Τύπου απολογιστικού χαρακτήρα όχι ο Λεωνίδας Μπίλης, αλλά ο Κώστας Κλάδης που έχει φύγει εδώ και.. μήνες.
Πλέον περιθώρια για άλλα λάθη δεν υπάρχουν για τον πρόεδρο Γιώργο Ράλλη.
Η "Μαύρη Θύελλα" είναι με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την παραμονή στη Γ' εθνική και απαιτείται λογική και μετρημένες κινήσεις για να αποφευχθεί το μοιραίο.