Παρασκευή, 29 Ιανουάριος 2016 11:24

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Επέστρεψε μετά από 4,5 χρόνια ο Ακης Τσώλης

Γράφτηκε από τον

Μετά από 4,5 χρόνια ο Ακης Τσώλης θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Μιλτιάδη.

 

Ο 26χρονος τερματοφύλακας έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Τέλλο Άγρα και επέστρεψε στην ομάδα του χωριού του, εκεί που ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο. Ο Τσώλης είναι η τρίτη χειμερινή μεταγραφή των "μελανόλευκων" μετά τους Κούτρη και Φαράντο, ενώ ίσως αποκτηθεί και ένας κεντρικός αμυντικός.
Στον αντίποδα έχουν αποχωρήσει οι Πλατάκης, Σωτηρόπουλος, Μεμά και Καρδάσης.
Στα αγωνιστικά η ομάδα του Πύργου προετοιμάζεται για το δύσκολο ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στην Καλαμάτα.
Ο Μιλτιάδης μπορεί να έχει 24 βαθμούς και να απέχει εννέα από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως κανείς στον Πύργο δεν επαναπαύεται μιας και χρειάζονται τρεις νίκες ακόμη για να είναι σίγουροι για παραμονή.
Ο προπονητής Κώστας Λαμπρόπουλος δεν υπολογίζει για το ματς με Ολυμπιακό τον Ανδρώνη που έχει σταματήσει, τον Γεωργιόπουλο που θα λείπει εκτός Μεσσηνίας για επαγγελματικούς λόγους, ενώ ο Γαλάνης ανεβάζει στροφές μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε τον Οκτώβριο και σε λιγότερο από ένα μήνα θα υπολογίζεται.
Επίσης αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φαράντου λόγω τραυματισμού.
Στον αντίποδα εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Δημόπουλος, ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο στρατευμένος Διαμαντόπουλος.
Τέλος, σήμερα Παρασκευή στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιήσει την ετήσιο χορό της η ομάδα του Μιλτιάδη στο μεζεδοπωλείο "il Centro"  στην πλατεία των Γαργαλιάνων.