Σάββατο, 30 Ιανουάριος 2016 12:12

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Βολική μετάθεση της αγωνιστικής λόγω των… μπλόκων

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Βολική μετάθεση της αγωνιστικής λόγω των… μπλόκων

Τα μπλόκα των αγροτών και η απεργία των υπαλλήλων στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες οδήγησαν χθες το μεσημέρι την ΕΠΟ να ματαίωσε τα προγραμματισμένα για το Σαββατοκύριακο παιχνίδια της Γ' εθνικής.


Έτσι η Καλαμάτα και οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας δεν θα αγωνιστούν ενώ η αγωνιστική μετατίθεται για την επόμενη Κυριακή 7 Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι η Καλαμάτα θα παίξει στις 7/2 το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών και ότι το πρωτάθλημα πάει μια εβδομάδα πίσω.
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Η Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ' Εθνικής Κατηγορίας αποφάσισε, λόγω των σοβαρών προβλημάτων στις εθνικές και επαρχιακές οδικές αρτηρίες (αγροτικές κινητοποιήσεις) καθώς και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες (απεργία ΠΝΟ), να μεταθέσει την αγωνιστική της 31/1/2016 στις 7/2/2016. Ως εκ τούτου όλο το πρόγραμμα θα μετατεθεί προς τα πίσω κατά μία αγωνιστική».
Η εξέλιξη αυτή πάντως εξυπηρετεί την "Μαύρη Θύελλα" αφού ο νέος προπονητής της Κώστας Καλογιαννίδης θα έχει χρόνο να μάθει την νέα του ομάδα και να προσπαθήσει να της περάσει τα στοιχεία που θέλει.
Επιπλέον, οι Μεσσήνιοι την επόμενη Κυριακή θα έχουν στην διάθεση τους και τον Γιάννη Τσόπελα, ο οποίος δεν θα έπαιζε μεθαύριο αφού έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Φεβρουαρίου.
Επιπλέον, στο «μελανόλευκο» στρατόπεδο εκτιμούν ότι μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει και άλλη ενίσχυση στο ρόστερ της ομάδας, αφού διοίκηση και Καλογιαννίδης κινούνται για την απόκτηση 2-3 παικτών ακόμη.
Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο Δημοτικό Στάδιο με τον Καλογιαννίδη πλέον να αλλάζει το πρόγραμμα του μετά την απόφαση για ματαίωση του Κυριακάτικου αγώνα.