Τετάρτη, 31 Ιούλιος 2013 18:37

Ο ΑΟ Φαραί ενισχύθηκε στην άμυνα με τον Πέτρο Λιανό

Γράφτηκε από τον

Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε ο ΑΟ Φαραί. Συγκεκριμένα οι Καλαματιανοί ενίσχυσαν την αμυντική τους γραμμή με την απόκτηση του Πέτρου Λιανού. Πρόκειται για 26χρονο στόπερ που πέρυσι έπαιζε στο Δώριο ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμη σε Μιλτιάδη, Μεθώνη και Πανιώνιο.
Η διοίκηση κινείται για την ολοκλήρωση και άλλων μεταγραφών με το βάρος να πέφτει στην απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού.
Με την παραπάνω προσθήκη οι καλαματιανοί μετρούν 11 νέα πρόσωπα, καθώς είχαν προηγηθεί οι Γιώργος Σταματελόπουλος, Γιώργος Βαρθαλάμης, Γιώργος Κωστέας, Αρης Αρβανίτης, Ηλίας Φλέσσας, Στάθης Κουτουμάνος, Στάθης Αρβανίτης, Παντελής Πανταζής, Αλέξης Ζωγόπουλος και Αντώνης Χριστόπουλος.

Την Δευτέρα η εκδήλωση

Στο μεταξύ, ο Α.Ο. Φαραί ετοιμάζει εντυπωσιακή εκδήλωση στις 5 Αυγούστου με αφορμή την έναρξη της νέας σεζόν. Θα παρουσιαστούν οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ, οι εμφανίσεις και οι χορηγοί. Θα γίνει επίσης αναδρομή στην ιστορία του συλλόγου, ενώ θα τιμηθούν και τρεις παίκτες που ξεκίνησαν από ερασιτεχνικά σωματεία και έκαναν μεγάλη καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τους Μεσσήνιους Γιώργο Μητσέα, Δημήτρη Μαυρίκη και τον Τάσο Μητσόπουλο , που είναι πλέον κάτοικος Καλαμάτας λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Ολα αυτά θα λάβουν χώρα στο ξενοδοχείο "Rex" σε μια εκδήλωση στα πρότυπα επαγγελματικής ομάδας.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ