Σάββατο, 30 Ιανουάριος 2016 00:12

Iσόπαλο το φιλικό των ομάδων κωφών Παναρκαδικού - ΑΕΚ Λευκωσίας

Γράφτηκε από τον

Ισόπαλο αναδείχθηκε το διεθνές φιλικό ματς 5Χ5 ανάμεσα στην ομάδα του Παναρκαδικού Αθλητικού Ομίλου Κωφών «Μοριάς» και της Αθλητικής Ένωσης Κωφών Λευκωσίας Κύπρου με σκορ 5-5.

 

Η φιλική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε απόψε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ARENA Sports Club στην Τρίπολη και διεξήχθη στα πλαίσια των δράσεων του Αρκαδικού συλλόγου, για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του στις προσεχείς επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του.

Η Κυπριακή αποστολή έφτασε στην Αρκαδική πρωτεύουσα χθες και στα περιθώριο αυτής της αναμέτρησης είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και την ευρύτερη περιοχή του δήμου Τρίπολης, επισκεπτόμενη αξιοθέατα κι αρχαιολογικούς χώρους του Μαντινειακού οροπεδίου.

Αναφορικά με την αναμέτρηση, οι δύο ομάδες έβγαλαν αρκετό πάθος στη διάρκεια της και διεκδίκησαν στα ίσα τη νίκη. Ωστόσο, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες. Δεν έλειψαν οι ανταλλαγές αναμνηστικών δώρων, ενώ την αναμέτρηση τίμησε με την παρουσία του και ο Τάκης Παρασκευόπουλος, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Αρκαδίας, ο οποίος παρακολούθησε όλη την αναμέτρηση και την προσπάθεια των παικτών των δύο ομάδων.

Οι άνθρωποι της Αθλητικής Ένωσης Κωφών Λευκωσίας έμειναν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την φιλοξενία της Αρκαδικής ομάδας, ενώ το ραντεβού των δύο συλλόγων ανανεώθηκε σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα!

ΑΠΕ-ΜΠΕ