Σάββατο, 30 Ιανουάριος 2016 16:57

Νέα νίκη για τον Πάμισο, τα αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες

Γράφτηκε από τον
Νέα νίκη για τον Πάμισο, τα αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες

 

Mε σκόρερ τους Τσουλάκο και Χελά, ο πρωτοπόρος της Α' τοπικής Πάμισος νίκησε πριν από λίγο με 2-0 τον ουραγό Α.Ο. Διαβολιτσίου στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης και αύξησε στους 8 βαθμούς τη διαφορά από το 2ο Τσικλητήρα Πύλου και στους 11 από την τρίτη Κυπαρισσία, οι οποίοι αγωνίζονται αύριο με Ανδρούσα και Απόλλωνα Καλαμάτας, αντίστοιχα.

Σημαντική νίκη για την παραμονή πήρε και ο Τέλλος Αγρας απέναντι στον Αστέρα Αρφαρών (2-1), ενώ ο Εθνικός Μελιγαλά συνέχισε την εντυπωσιακή αήττητη πορεία με τον Κώστα Κλάδη στον πάγκο περνώντας νικηφόρα από τη Σπερχογεία, χάρη σε γκολ του Βασίλη Πανταζή στο 82. Στο βραδινό ματς ο Α.Ο. Φαραί έκαμψε με 1-0 την αντίσταση του Δωρίου σε ένα μέτριο ποιοτικά ματς. Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 87' με πέναλτι του Τσέρτου το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Δράση όμως είχαμε σήμερα και στην Α1, αλλά και στους δύο ομίλους της Β' τοπικής. Στην Α1 ξεχωρίζει η εντυπωσιακή νίκη της Χώρας που συνέτριψε με 5-2 τον Ακρίτα Κορώνης.

Στον Πάμισο ο Π. Κανελλόπουλος

Στον Πάμισο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος. Ο κεντρικός αμυντικός του Εθνικού Μελιγαλά συμφώνησε σήμερα με την ομάδα της Μεσσήνης και από τη Δευτέρα θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα έχουν ως εξής

A' TΟΠΙΚΗ

Τέλλος Αγρας - Αστέρας Αρφαρών 2-1

Πάμισος - Διαβολίτσι 2-0

Σπερχογεία - Εθνικός Μελιγαλά 0-1

Α.Ο. Φαραί - Δώριο 1-0

 

Α1 ΤΟΠΙΚΗ

Χανδριναϊκός - Ασπρόχωμα 2-4

Α.Ε. Αβίας - Ηρακλής Καλαμάτας 1-0

Παπαφλέσσας Χώρας - Ακρίτας Κορώνης 5-2

 

Β' ΤΟΠΙΚΗ

1ος όμιλος

Καλό Νερό - Αμφεια 2-2

Πανιώνιος - Α.Ε. Γαργαλιάνων 2-1

Κοπανάκι - Ηρακλής Κυπαρισσίας 2-0

Ατρόμητος Πλατύ - Πατίστα 2-0

 

2ος όμιλος

Καλλιθέα - Στενωσιά 1-0

Πράσινα Πουλιά - Ακαδημία Πάμισος 1-1