Τετάρτη, 31 Ιούλιος 2013 18:55

Παίρνει Σκούφαλη ο Παναρκαδικός!

Γράφτηκε από τον
Παίρνει Σκούφαλη ο Παναρκαδικός!

Τα χρώματα του Παναρκαδικού προβάρει ο Μανώλης Σκούφαλης! Σύμφωνα με το arcadiasports.gr o 35χρονος μεσοεπιθετικός που πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Νίκης Βόλου, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση των πράσινων και σήμερα το βράδυ αναμένεται στην Τρίπολη για να υπογράψει.
"Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που με προσέγγισε ο Παναρκαδικός. Η πρόταση του κυρίου Παυλή ήταν εξαιρετική και αποφάσισα να έρθω στην Τρίπολη για να υπογράψω. Πιστεύω πως ο σύλλογος θέλει να πρωταγωνιστήσει και θα κάνω τα πάντα για να τον βοηθήσω. Θέλω να ξεκινήσω αμέσως προετοιμασία και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου! Θα πάω και στο γήπεδο του Αστέρα για να δω το παιχνίδι με τη Ραπίντ. Ο Γιάννης Ζαραδούκας είναι κουμπάρος μου, οπότε θα προσαρμοστώ ακόμα πιο εύκολα στην Τρίπολη", δήλωσε ο παίκτης στο arcadiasports.gr
Ο Μανώλης Σκούφαλης (γεν. στη Νέα Ιωνία Αττικής στις 21 Αυγούστου 1978) είναι μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης. Έχει ύψος 1,78, βάρος 75 κιλά και φορά τη φανέλα με το νούμερο "20". Έχει το παρατσούκλι Μανόλο.
H απόκτηση του ασφαλώς αποτελεί μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για τον Παναρκαδικό, ο οποίος θα είναι αντίπαλος της Καλαμάτας και του Μεσσηνιακού στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.