Δευτέρα, 01 Φεβρουάριος 2016 14:18

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 2-1: Οι δύο μεταγραφές τον οδήγησαν στη νίκη

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 2-1: Οι δύο μεταγραφές τον οδήγησαν στη νίκη

Με σκόρερ τους νεοαποκτηθέντες Νικολακόπουλο και Μπουρλάκη ο Τέλλος Αγρας νίκησε προχθές στους Γαργαλιάνους τον Αστέρα Αρφαρών με 2-1.

 

Μια σημαντική νίκη, που απομακρύνει προσωρινά την ομάδα των Γαργαλιάνων από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά χρειάζεται να συγκεντρώσει και άλλους βαθμούς ώστε να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα παραμονής.

Από την άλλη ο Αστέρας Αρφαρών προσπάθησε σε όλη τη διάρκεια του ματς για αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, κατόρθωσε να ισοφαρίσει στις αρχές του β' μέρους, όμως δέχτηκε γρήγορα το 2-1 και από εκεί και μετά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση. Με αυτή την ήττα παρέμεινε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον το έργο της παραμονής γίνεται ακόμη πιο δύσκολο. Στα τελευταία λεπτά αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 80' αποβλήθηκε ο Ζέππος με 2η κίτρινη για κράτημα αντιπάλου (η 1η στο 53' για διαμαρτυρία στο βοηθό διαιτητή Γιαννέτσο).

Στο 2' μετά από κόρνερ του Σώκαλη ο Νικολακόπουλος με κεφαλιά "έγραψε" το 1-0. Στο 47' ο Καπόγλης με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 57' 2-1 μπαλιά του Σώκαλη για τον Μπουρλάκη αυτός έφτασε στην περιοχή σούταρε για να αποκρούσει αρχικά ο Τσαμπάς, η μπάλα όμως στην επαναφορά η μπάλα κτύπησε στο πρόσωπο του Μπουρλάκη και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2-1.

Στο 82' ο Μπολούν βγήκε μόνος απέναντι στον Κατσαρέα, όμως η μπάλα από το σουτ που έκανε έφυγε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Γιαννέτσο, Αντωνόπουλο.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Τσαμπάς, Χατζηπαναγιώτης (89' Νικολόπουλος), Νικολακόπουλος, Γεωργόπουλος, Κοσυφολόγος, Σωτηρόπουλος, Ανδρώνης, Σώκαλης (83' Πότσης), Μπουρλάκης, Ξυδιάς (72' Μπολούν), Παναγιωτόπουλος.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Κατσαρέας, Κ. Φέστας, Μπούρας, Γιαννακούντζος, Χαραλαμπόπουλος, Ζέππος, Καπόγλης, Στ. Φέστας, Καρύδης, Τσιλίκος, Ραπτέας.