Δευτέρα, 01 Φεβρουάριος 2016 15:57

ΑΙΑΝΤΑΣ - ΕΡΑΝΗ 2-0: Νίκησε την πρωτοπόρο

Γράφτηκε από τον
ΑΙΑΝΤΑΣ - ΕΡΑΝΗ 2-0: Νίκησε την πρωτοπόρο

Με τέρματα που σημείωσε στο β' ημίχρονο ο Αίαντας κέρδισε χθες το βράδυ στο "Π. Μπαχράμης" την πρωτοπόρο Εράνη με 2-0.

 

Η καλαματιανή ομάδα πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και έφτασε δίκαια στην επικράτηση, σημειώνοντας δύο γκολ στην επανάληψη, ενώ στη διάρκεια του 90λεπτου είχε ένα δοκάρι και άλλες ευκαιρίες για να σημειώσει και άλλα τέρματα.

Η Εράνη δεν παρουσίασε το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο, δεν μπόρεσε να μπει στο κλίμα του αγώνα και μοιραία γνώρισε την δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα. 

Φάσεις - γκολ

Στο 5' πλασέ του Ξένιου απέκρουσε ο Αθανασόπουλος και στην επαναφορά η μπάλα έφτασε στον Αντεμάι, ο οποίος προσπάθησε να σκοράρει με διαγώνιο σουτ, όμω η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι. Στο 14' σουτ του Αλεξανδρόπουλου απέκρουσε ο Αθανασόπουλος. Στο 52' ο Ζαγαρέλος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 62' ύστερα από ωραία εναλλαγή της μπάλας από Αντωνόπουλο, Αντεμάι και πάσα στον Μασουρίδη, αυτός με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 1-0. Στο 66' κόρνερ του Αντωνόπουλο για τον Παπαβασιλόπουλο αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 77' ο Ξενιός με το μονοκόμματο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο "Γ" της εστίας του Αθανασόπου και σημείωσε το 2-0. Στο 84' κλασική ευκαιρία για γκολ με τον Ξενιό να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Αθανασόπουλο, όμως η μπάλα από το πλασέ που έκανε έφυγε λίγο άουτ.

ΑΙΑΝΤΑΣ: Τσιγάρος, Καραγιάννης, Ζαγαρέλος, Λαγωνικάκος, Χρυσοβέργης, Αλεξανδρόπουλος, Αντεμάι (74' Ζέρβας), Αντωνόπουλος, Παπαβασιλόπουλος, Ξενιός (82' Στραβάκος), Μασουρίδης (85' Παπαθεοδωρίδης).

 

ΕΡΑΝΗ: Αθανασόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Αλμπάν, Φουντάς, Κώτσος, Α. Καλογερόπουλος, Ι. Καλογερόπουλος, Κίτος, Γριβοκωστόπουλος (60' Καραχάλιος), Διονυσόπουλος (65' Β. Σπυρόπουλος).