Τετάρτη, 31 Ιούλιος 2013 19:23

Η Καλαμάτα φέρνει αύριο δύο Νιγηριανούς, ακολουθούν Βέλγοι και Ιταλοί για δοκιμές

Γράφτηκε από τον

Οι δοκιμές νεαρών Μεσσηνίων παικτών ξεκίνησαν την Δευτέρα και συνεχίστηκαν χθές και σήμερα το απόγευμα. Σειρά θα πάρουν οι ξένοι παίκτες καθώς τις επόμενες μέρες αναμένονται αρκετοί ποδοσφαιριστές από την Ευρώπη για να δοκιμαστούν από την Μεσσηνιακή ομάδα.
Η αρχή θα γίνει αύριο με δύο Νιγηριανούς παίκτες. Αναμένονται αύριο Τετάρτη το βράδυ στην Καλαμάτα και λογικά την Πέμπτη το απόγευμα θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση.

Πρόκειται για τους Άμε Ογιοντάλε Γουίλφερντ (20 ετών αριστερό εξτρέμ & επιτελικός μέσος) και Μπέντζαμιν Εφέ (20 ετών δεξί εξτρέμ), οι οποίοι ανήκουν στην Ολυμπιακή ομάδα της Νιγηρίας και πέρυσι αγωνίστηκαν στην πρωταθλήτρια ομάδα της Τανζανίας, Καγκέρα Σουγκάρ.

Μέχρι το Σάββατο αναμένονται στην πόλη μας 3 Βέλγοι παίκτες ενώ την Τρίτη θα φτάσουν και δύο Ιταλοί (Τσιρίλο και Οντσβόνγκ) για τους οποίους είχαμε γράψει τις προηγούμενες μέρες.
Και φυσικά δεν αποκλείεται να έρθουν και άλλοι παίκτες για δοκιμή τις επόμενες μέρες, καθώς υπάρχουν αρκετοί που έχουν προταθεί στην "Μαύρη Θύελλα".
Σκοπός των Μεσσηνίων είναι να βρουν 1-2 καλούς μεσοεπιθετικούς και να τους κλείσουν σε καλή τιμή για να ενισχύσουν την ομάδα στο δημιουργικό και εκτελεστικό τομέα.