Παρασκευή, 05 Φεβρουάριος 2016 13:15

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Φιλικό στη Σπάρτη την Κυριακή

Γράφτηκε από τον

Ούτε αυτή την Κυριακή δεν θα γίνουν τελικά τα παιχνίδια της Γ" εθνικής, μεταξύ των οποίων και η αναμέτρηση του Ηρακλή Ψαχνών με την Καλαμάτα. 

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής ανακοίνωσε χθες το πρωί  ότι λόγω των σοβαρών και συνεχιζόμενων προβλημάτων στις οδικές και ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες που επικρατούν σε όλη τη χώρα λόγω μπλόκων και απργιών, η αγωνιστική της 7/2/2016 μετατίθεται για τις 14/2/2016. 

 

Ως εκ τούτου, όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος θα μετατεθεί προς τα πίσω κατά δύο αγωνιστικές αφού, θυμίζουμε, είχαν ματαιωθεί και τα παιχνίδια την προηγούμενη Κυριακή για τον ίδιο λόγο. Έτσι δεν θα γίνει αύριο το ματς της Καλαμάτας με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Η εξέλιξη αυτή πάντως δεν είναι άσχημη για την Καλαμάτα και ο τεχνικός της Κώστας Καλογιαννίδης εξηγεί το λόγο: "Ενημερωθήκαμε για την αναβολή των αγώνων η οποία είναι καλή για την ομάδα μας αφού μας δίνει μια εβδομάδα χρόνο επιπλέον ώστε να ενσωματωθούν καλύτερα οι νέοι παίκτες αλλά και να ξεπεράσουμε κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών".

Όσον αφορά τις μεταγραφές, ο νεαρός τεχνικός σημειώνει πως ίσως γίνει κάποια κίνηση ακόμη αν βρεθεί η κατάλληλη περίπτωση, χωρίς να αποκλείεται ωστόσο να συνεχίσει η ομάδα με τους παίκτες που έχει μέχρι σήμερα.

Θυμίζουμε ότι τις τελευταίες μέρες η Μεσσηνιακή ομάδα απέκτησε τους Ραχίμ, Μπεγκλετζή από την Σπάρτη και τον Μπαντούνα από τον Βύζαντα Μεγάρων, ενώ επέστρεψε στην ενεργό δράση ο Χρήστος Καλαντζής. 

 

Από εκεί και πέρα, η αναβολή των αγώνων του πρωταθλήματος δίνει στην Καλαμάτα την ευκαιρία για ένα φιλικό ματς, το οποίο μάλιστα θα είναι ιδιαίτερα δυνατό. Συγκεκριμένα, οι «μελανόλευκοι» θα πάνε την Κυριακή στην Σπάρτη όπου στις 3 μ.μ. θα φιλοξενηθούν από την εκ των πρωτοπόρων του 3ου ομίλου ΑΕ Σπάρτης. Ένα ματς που θα δώσει την ευκαιρία στον Καλογιαννίδη να πάρει μια καλή εικόνα για την νέα του ομάδα αλλά και τους νεοαποκτηθέντες παίκτες της.