Πέμπτη, 01 Αύγουστος 2013 16:24

Τριπλό χτύπημα στο μεταγραφικό παζάρι από Απόλλωνα Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον


Τριπλή ενίσχυση για τον Απόλλωνα Καλαμάτας που ισχυροποιείται στα χαφ και στην άμυνα λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Η ιστορική ομάδα απέκτησε τον Δημήτρη Πολυμενέα που έπαιζε στην Α.Ε. Αβίας (φωτό), τον Χρήστο Χριστόπουλο από τον Πανθουριακό και τον Αγγελο Γεωργακόπουλο που ήταν στο Φαραί.
Ο πρώτος είναι 28 χρονών και πρόκειται για εξαιρετική μεταγραφή μιας και είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει τόσο στον άξονα όσο και στην άμυνα και διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι.
Ο Χριστόπουλος είναι 31 χρονών και επιστρέφει στον Απόλλωνα μετά από αρκετά χρόνια. Αυτό το διάστημα αγωνίστηκε με τον Τέλλο Αγρα στη Δ' εθνική και ακόμη στη Σπερχογεία, τον Εθνικό Μελιγαλά και τον Πανθουριακό.
Ο τρίτος είναι 27 χρονών και έχει αγωνιστεί σε Φαραί και Ανδρούσα. Και οι τρεις ήταν προσωπικές επιλογές του προπονητή της ομάδας Γιώργου Γρηγορόπουλου.
Πάντως οι κινήσεις ενίσχυσης δεν έχουν τελειώσει και είναι δεδομένο πως θα γίνουν δύο ίσως και τρεις μεταγραφές.
Καταρχήν μένουν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 25χρονου Σενεγαλέζου επιθετικού, ο οποίος συνοδεύεται από εξαιρετικές συστάσεις.
Ακόμη επαφές υπάρχουν με άλλους δύο παίκτες από τη Μεσσηνία.
Από εκεί και πέρα την Κυριακή θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στον Κορδία (θα χρησιμοποιηθεί ως έδρα) και θα μοιραστεί το αθλητικό υλικό.
Την επομένη θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός και θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση.