Δευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2016 13:15

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 2-0: "Καθάρισε" ο Γραμματικόπουλος σε ένα επεισοδιακό ματς

Γράφτηκε από τον

Χάρις σε δύο γκολ του Γιώργου Γραμματικόπουλου στο δεύτερο ημίχρονο ο Τσικλητήρας Πύλου έκαμψε με δυσκολία την αντίσταση του Τέλλου Άγρα (2-0) και παρέμεινε στο κυνήγι του Παμίσου.

Οι κυπελλούχοι Μεσσηνίας τα βρήκαν σκούρα στο πρώτο μέρος από τον καλοστημένο Άγρα που απείλησε κιόλας, όμως στο δεύτερο το σχετικά γρήγορο γκολ του Γραμματικόπουλου έκανε πιο απλά τα πράγματα. 

Από την άλλη η ενισχυμένη ομάδα των Γαργαλιάνων κοίταξε στα μάτια τον Τσικλητήρα, όμως δεν μπόρεσε να πάρει και πάλι αποτέλεσμα εκτός έδρας, εκεί όπου έχει απολογισμό 9 ήττες, μία ισοπαλία και καμία νίκη!

Αποβλήθηκαν  Μικελάτος, Ανδρώνης

Το παιχνίδι είχε ένταση, νεύρα και ήταν επεισοδιακό…

Συγκεκριμένα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα οι Δημήτρης Μικελάτος και Λυκούργος Ανδρώνης που διαπληκτίστηκαν και οι δύο ομάδες έπαιξαν με 

10 παίκτες στο δεύτερο μέρος. 

Πολύς κόσμος και των δύο ομάδων βρέθηκε στην εξέδρα, χωρίς να συμβεί κάποιο επεισόδιο εκτός από ορισμένες λεκτικές αντιπαραθέσεις.

Στο πρώτο μέρος το ματς πήγε στη δύναμη με την ομάδα του Θανάση Λακριντή να έχει κλείσει καλά τους χώρους και να απειλεί στις αντεπιθέσεις.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές με τους Γραμματικόπουλο και Κυριαζόπουλο, ενώ ο Άγρας απείλησε με τον Μπουρλάκη (σουτ λίγο άουτ) και έχασε κλασική ευκαιρία στο 43' όταν ο Χατζηπαναγιώτης βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε όμως ο Μίντζηρας απέκρουσε με τα πόδια.

Στο β' ημίχρονο το συγκρότημα του Νίκου Κακαλέτρη μπήκε πιο δυνατά και ευτήχησε να ανοίξει το σκορ στο 58' ύστερα από ωραία σέντρα του Νάτση και κεφαλιά του Γραμματικόπουλου (1-0).

Το παιχνίδι στη συνέχεια δεν είχε μεγάλες φάσεις και φτάσαμε στο 86' όταν ο Γραμματικόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 2-0.

Το ματς σφύριξε ο Αλεξέας και βοηθοί ήταν οι Γκούμας και Ρέκκας.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Χοτζάι, Δούνιας, Μπαστακός, Μπίζος, Νάτσης (80' Μουράτης), Κυριαζόπουλος, Διακουμής (60' Τσώνης), Μικελάτος, Τσάτσος, Γραμματικόπουλος (85' Χίσα).

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Τσαμπάς, Σωτηρόπουλος, Παναγιωτόπουλος (70' Ξυδιάς), Κοσυφολόγος, Νικολακόπουλος, Ανδρώνης, Πότσης, Σώκαλης, Μπουλόν (68' Χούτος), Χατζηπαναγιώτης, Μπουρλάκης (85' Γεωργόπουλος).