Δευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2016 13:49

ΔΩΡΙΟ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-3: Με τρία γκολ σε 8 λεπτά!

Γράφτηκε από τον
ΔΩΡΙΟ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-3: Με τρία γκολ σε 8 λεπτά!

Ενα 8λεπτο αποδείχθηκε αρκετό για την Κυπαρισσία ώστε να πάρει τη νίκη μέσα στο Δώριο επικρατώντας 3-0 του τοπικού Δωριέα.

Η ομάδα της Κυπαρισσίας τα βρήκε σκούρα, απέναντι στο Δώριο, όμως κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα να αξιοποιήσει τρεις από τις ευκαιρίες που δημιούργησε στη διάρκεια του 90λεπτου και να φτάσει στη νίκη. Σημαντικό μερίδιο στη νίκη έχει ο πρώην παίκτης του Δωριέα Διονύσης Γεωργιόπουλος, ο οποίος με δύο τέρματα άνοιξε και έκλεισε το σκορ, ενώ ενδιάμεσα ο Κόλλιας είχε πετύχει το 0-2.

Οι γηπεδούχοι που πλέον βασίζονται σε αρκετούς 16άρηδες (Δήμας, Κ. Γεωργιόπουλος, Γκιάτα, Λιόγας, Μεμά), είχαν σε καλή ημέρα τον τερματοφύλακα Ιπποκράτη Δήμα, ο οποίος πραγματοποίησε αρκετές αποκρούσεις διατηρώντας όσο μπορούσε ανέπαφη την εστία του. Ομως στο διάστημα από το 68' μέχρι και το 76' δεν κατάφερε σε τρεις περιπτώσεις να γλιτώσει την εστία του από την παραβίαση. Στο Δώριο κρατούν στα θετικά τη εμφάνιση της ομάδας που για σχεδόν 70 λεπτά κράτησε ανέπαφη της εστία της, καθώς και το γεγονός ότι πλέον το βάρος το σηκώνουν οι νεαροί παίκτες που διαθέτει στο έμψυχο δυναμικό της. Μάλιστα αν συνεχίσουμε να δείχνουμε τέτοια καλή εικόνα στα επόμενα παιχνίδια, οι άνθρωποι της ομάδας αισιοδοξούν ότι θα έχει ελπίδες για παραμονή.

Οσον αφορά την Κυπαρισσία με τη νίκη της αυτή παραμένει κοντά στις δύο ομάδες που προπορεύονται, τον Πάμισο και τον Τσικλητήρα Πύλου και διατηρεί τις ελπίδες της για διεκδίκηση του τίτλου.

Στο 68' ο Δ. Γεωργιόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-1. Στο 75' ο Κόλλιας με προβολή σημείωσε το 0-2 και ένα λεπτό μετά αργότερα και πάλι ο Γεωργιόπουλος με πλασέ αυτή τη φορά διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Σερεμέτης, με βοηθούς διαιτητές τους Κάσκανη και Τσοπανάκη.

ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Κ. Γεωργιόπουλος, Γκιάτα, Αθ. Γκότσης, Αλεξόπουλος (78' Λόντος), Τσαμπούρης, Λιόγας, Μεμά, Ψωρομύτης, Μωράκης, Γεωργακόπουλος.

 

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αντωνόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Φράγκος, Κωνσταντόπουλος (46' Κόλλιας), Δημητρουλόπουλος, Αργυρόπουλος, Καμποσιώρης, Δ. Γεωργιόπουλος, Παπαγεωργίου, Μοντεσάντος (64' Μιτρόφ).