Δευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2016 17:13

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-2: Του έσπασε το αήττητο της έδρας

Γράφτηκε από τον

Με τέρματα των Ευθύμη Πλατάκη στο πρώτο και Ντίνου Βασιλόπουλου στο δεύτερο ο Πανθουριακός πήρε τη νίκη με σκορ 1-2 στο Μελιγαλά επί του Εθνικού, συνεχίζοντας την καλή του πορεία από την αρχή της χρονιάς.

Η ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου υποχρέωσε στην πρώτη εντός έδρας ήττα τον Εθνικό, ενώ παράλληλα αυτή ήταν και η πρώτη ήττα του Κώστα Κλάδη στον "κυανόλευκο" πάγκο που είχε 10 ματς αήττητος.

Αυτό ήταν το πέμπτο φετινό διπλό του Πανθουριακού που αιφνιδίασε και προηγήθηκε στο 12' με ατομική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή του Πλατάκη που έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία (0-1).

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές στιγμές με τους Ζάκκα και Πλατάκη, ενώ ο Εθνικός απείλησε με τους Καραγιάννη, Πανταζή και Μουρούσια.

Ισοφάρισε στο 62' ο Μουστάκας 

Η ομάδα του Κώστα Κλάδη έφτασε στην ισοφάριση στο 62' ύστερα από σέντρα του Φωτιάδη και κεφαλιά του Μουστάκα (1-1).

Ομως οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 77' με τους Κωνσταντόπουλο και Παντσιώτη να συνεργάζονται και τον δεύτερο να βγάζει τη σέντρα στο πρώτο δοκάρι εκεί που πετάχτηκε ο νεοαποκτηθείς Ντίνος Βασιλόπουλος και με καρφώτη κεφαλιά έγραψε το 1-2. 

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια κυρίως με βαθιές μπαλιές, όμως η άμυνα του Πανθουριακού κράτησε.

Μάλιστα στο 87' η ομάδα της Θουρίας έχασε απίστευτη ευκαιρία όταν ο Ντ. Βασιλόπουλος εκοψε στο σημείο του πέναλτι στον Παπαδημητρίου ο οποίος σε σε κενή ουσιαστικά εστία σούταρε άουτ.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ότι ο διαιτητής Καρβούνης έδειξε από μία κίτρινη κάρτα στους αρχηγούς των ομάδων Καρατζούλια και Καράμπελα γιατί καθυστέρησαν οι δύο ομάδες να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο.

Βοηθοί ήταν οι Γιαννέτσος και Γεωργαντάς.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ξανθάκης, Κ. Κανελλόπουλος, Γεωργόπουλος, Μακρυνιώτης, Θανόπουλος, Καρατζούλιας, Μουστάκας, Καραγιάννης, Φωτιάδης (75' Λάγιος), Μουρούσιας, Πανταζής. 

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Ανδρέου, Μαραβέλας, Παντσιώτης, Πιχιγιόνι, Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Ηλιόπουλος, Ζάκκας (82' Β. Σεφεράσι), Πλατάκης (46' Α. Σεφεράσι), Χαρμπίλας (70' Παπαδημητρίου), Ντ. Βασιλόπουλος.