Δευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2016 17:47

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 1-1: Σημαντικός βαθμός για τους φιλοξενούμενους

Γράφτηκε από τον

Σημαντικό βαθμό σε μια δύσκολη έδρα πήρε ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, που αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 προχθές στο γήπεδο του Πύργου με αντίπαλο τον Μιλτιάδη.

Βαθμολογικά η ομάδα του Διαβολιτσίου βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και κάθε βαθμός που μαζεύει από εδώ και μπρος είναι σημαντικός για τη σωτηρία της. Στο προχθεσινό παιχνίδι είχε πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία και θα μπορούσε να το πληρώσει, αν οι γηπεδούχοι αξιοποιούσαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ και με λίγη τύχη στα τελευταία λεπτά θα μπορούσε να "κλέψει" και τη νίκη αν ήταν ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια σε δύο ευκαιρίες οι Βουρνάς και Κωστόπουλος.

Ο Μιλτιάδης είχε την υπεροχή και με λίγη προσοχή στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, είχε ευκαιρίες στη διάρκεια του αγώνα όχι μόνο για την ισοφάριση, κάτι που κατάφερε, αλλά να φτάσει στη νίκη. Δημιούργησε και έχασε καλές ευκαιρίες για γκολ με τους Διαμαντόπουλο (σουτ), Φαράντο (σουτ), Μπάλλα (σουτ), Κούτρη (πλασέ) στη διάρκεια του ματς. Έστω όμως και ο βαθμός που πήρε είναι θετικό αποτέλεσμα, αφού διατηρεί την ομάδα του Πύργου μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Στο 44' μετά από πάσα του Κωστόπουλου ο Βουρνάς με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 0-1. Στο 53' από πάσα του Ταγκαλάκη ο Κούτρης με πλασέ μέσα από την περιοχή "έγραψε" το 1-1.

Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς διαιτητές τους Καρβούνη, Αδαμόπουλο. Με 10 παίκτες τελείωσε τον αγώνα το Διαβολίτσι γιατί στο 89' αποβλήθηκε ο Δ. Δημόπουλος με 2η κίτρινη για αντικανονικό μαρκάρισμα.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Καλογήρου, Αγγ. Δημόπουλος, Ζώτος, Μπάλας, Λακριντής, Αναστασόπουλος, Διαμαντόπουλος, Καραμπότσος, Γεωργιόπουλος, Φαράντος (15' λ.τρ. Ταγκαλάκης, 90' Μπουλογιώργος), Κούτρης.

 

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Μητσέας, Ν. Παπαγεωργίου, Κουτίβας, Παπαλέξης, Αριστομενόπουλος, Γρ. Παπαγεωργίου, Δ. Δημόπουλος, Μπεγέτης, Παλιάς (80' Χριστόπουλος), Κωστόπουλος (87' Γερμάνης), Βουρνάς.