Δευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2016 18:47

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ 4-2: Εκανε την ανατροπή και πλησίασε την κορυφή

Γράφτηκε από τον

Στις νίκες επέστρεψε ο Ακρίτας Κορώνης που νίκησε προχθές το απόγευμα τον Χανδριναϊκό με 4-2 και μείωσε στους τρεις βαθμούς την διαφορά του από την πρωτοπόρο Εράνη. 

Η ομάδα της Κορώνης, ξεπέρασε γρήγορα, την βαριά ήττα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παπαφλέσσα Χώρας, πριν από μια εβδομάδα κατακτώντας τους τρεις πόντους απέναντι στον Χανδριναϊκό, που της έβαλε δύσκολα. Οι φιλοξενούμενοι στο καλό τους πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με 1-2, όμως ο Ακρίτας κατάφερε να αντιδράσει, ισοφαρίζοντας αρχικά στο 63' και στα τελευταία λεπτά κατάφερε με ακόμη δύο γκολ να κάνει την ανατροπή και να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Οι δύο ομάδες κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, να πετύχουν γκολ, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν δίχτυα περισσότερες φορές και έτσι έφτασαν στη νίκη.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας διεξήχθη σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, εξαιτίας των βροχοπτώσεων και εγκυμονούσε κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα, όχι μόνο των παικτών, αλλά και του διαιτητικού τρίο.

Το σκορ άνοιξε στο 15' ο Δ. Κατσιγιάννης με εύστοχο κτύπημα πέναλτι, που είχε κερδίσει ο Μεμά σε ανατροπή του από τον Αν. Μάραντο. Στο 25' ο Αν. Μάραντος  με σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1. Στο 45' από μπροστινή μπαλιά του Ζωγόπουλου ο Καραμπάτσος με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-2. Στο 63' ο Τσάνι με σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2. Στο 86' ο Φωτεινάκης "έκοψε" την μπάλα στην περιοχή για τον Σταμάτη και αυτός με πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ τον Ακρίτα με 3-2. Στο 90' ο Δ. Κουτσουμπός έκανε το γέμισμα και ο Ι. Κουτσουμπός με κεφαλιά πάσα τροφοδότησε τον Μουτζούρη, ο οποίος αφού απέφυγε τον Γιαννακόπουλο, με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 4-2.

Διαιτητής ήταν ο Γιαννόπουλος με βοηθούς τους Γιαννέτσο και Τσίρμπα. 

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σπυρόπουλος, Π. Κυριόπουλος (59' Φωτεινάκης), Σαρέλας (46' Παναγιωτόπουλος), Ι. Κουτσουμπός, Δ. Κουτσουμπός, Τσάνι, Κ. Μάραντος (33' Κουτσολίας), Μπλάνας, Μουτζούρης, Σταμάτης, Αν. Μάραντος.

 

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Γιαννακόπουλος, Κότι, Λιτό, Ζωγόπουλος, Γιάνναρης, Καραμπάτσος (89' Κοκάι), Φωτόπουλος, Δ. Κατσιγιάννης, Μεμά, Ι. Κατσιγιάννης, Καλδής (73' Σαχινάι).