Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2016 19:07

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΙΑΣ 0-2: Συνέχισε την ανοδική του πορεία

Γράφτηκε από τον

Με τους Αντωνόπουλο και Αντεμάι να βρίσκουν δίχτυα με ισάριθμα σουτ έξω από την περιοχή ο Αίας κέρδισε το Σάββατο στο "Γ. Λουκαρέας" την Ομόνοια με 2-0.

Μια νίκη που βοηθάει τη φιλοξενούμενη ομάδα να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ πέρασε πάνω από την προχθεσινή αντίπαλο της στο βαθμολογικό πίνακα με ένα πόντο περισσότερο. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη του Αίαντα, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ της πρωτοπόρου Εράνης.

Η Ομόνοια θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη στον αγώνα, αν δεν έχανε στο 25' τον Μπάλλα, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα, ενώ ο προπονητής Σωτήρης Μπουραντώνης δεν είχε στη διάθεση του, τους Πετριτάι, Δαβαρία, Πέτροβα, Ρ. Χατζηπαναγιώτη. Πάντως η Ομόνοια πίεσε τον αντίπαλο της, δημιούργησε φάσεις και πριν την αποβολή, αλλά και μετά, όμως οι παίκτες της δεν βρήκαν δίχτυα. 

Με 10 παίκτες τελειώσαν τον αγώνα και οι φιλοξενούμενοι καθώς στο 63' ο Παπαβασιλόπουλος αντίκρισε τη 2η κίτρινη κάρτα, όταν έπιασε την μπάλα με τα χέρια.

Στο 7' ο Κατσίβας βγήκε τετ-α-τετ πλάσαρε και απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Τσιγάρος. Στο 20' ο Κατσίβας με τον Μπάλα έπαιξαν το ένα - δυο και ο δεύτερος σούταρε για να αποκρούσει και πάλι σωτήρια ο Τσιγάρος. Στο 30' ο Ξένιος με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 45' μετά από σέντρα ο Κατσίβας μόνος με τον Τσιγάρο σούταρε και η μπάλα έφυγε μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.  Ένα λεπτό μετά από ωραία συνδυασμό με τον Ξένιο ο Αντωνόπουλος με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή πέτυχε το 0-1. Στο 68' ο Αντεμάι με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 0-2. Στο 87' ο Ξένιος με σουτ από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής ήταν ο Νικολόπουλος με βοηθούς διαιτητές τον Σκόρδο και την Στ. Τσαούση.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μέτσος, Σπυρόπουλος, Κ. Κοστρίβας, Δ. Κοστρίβας, Ταπεινός (75' Πουρνάρας), Κάππος, Δρογγίτης, Τάφα, Αγγελής, Μπάλλας, Κατσίβας, Αγγελής (65' Μπακλαβάς).

ΑΙΑΣ: Τσιγάρος, Καραγιάννης, Ζαγαρέλος (46΄ λ. τρ. Τριάντος), Λαγωνικάκος, Χρυσοβέργης, Αλεξανδρόπουλος, Αντεμάι (70΄ Παλιατσέας), Παπαβασιλόπουλος, Ξενιός, Αντωνόπουλος, Στραβάκος (46΄ Μασουρίδης).