Δευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2016 19:17

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 5-1: Νίκη με καλή μπάλα

Γράφτηκε από τον

Συνδυάζοντας την καλή εμφάνιση με το αποτέλεσμα, το Ασπρόχωμα πέτυχε επιβλητική νίκη επί του Απόλλωνα Πεταλιδίου με 5-1.

Οι νικητές πήραν δεύτερο σερί τρίποντο και πάλι με μεγάλο σκορ όπως είχαν κάνει και την προηγούμενη αγωνιστική όπου είχαν επικρατήσει εκτός έδρας του Χανδριναϊκού. Και σε αυτό το παιχνίδι ο προπονητής Βαγγέλης Σκουρλέτης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες. Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν από την αρχή οι Χριστόπουλος, Γυφτέας και χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή οι Παχτίτης, Λέκκας.  

Η ομάδα του Πεταλιδίου στάθηκε όσο καλύτερα μπορούσε στο παιχνίδι, όμως δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, αφού οι γηπεδούχοι έτσι όπως αγωνίστηκαν δεν τους άφησαν να ελπίζουν σε κάτι καλό.

Το σκορ άνοιξε στο 33' ο Γυφτέας με σουτ έξω από την περιοχή. Στο 44' σουτ του Φλέσσα απέκρουσε ο Α. Δαμήλος και στην επαναφορά ο Φίλιος με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Στο 67' ο Αρ. Ηλιόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-0. Στο 70' ο Γιαννόπουλος με σουτ μείωσε προσωρινά σε 3-1. Στο 81' μετά από κόρνερ του Αρ. Ηλιόπουλου ο Στ. Χάριτος με κεφαλιά σημείωσε το 4-1. Στο 84' μετά από συνδυασμό Φίλιου, Φλέσσα και τελικό αποδέκτη τον Αρ. Ηλιόπουλο, αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Την ευκαιρία για να σημειώσει και 3ο γκολ είχε στο 80' ο Αρ. Ηλιόπουλος όταν επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα "σταμάτησε" στο οριζόντιο δοκάρι.

Το ματς διαιτήτευσε ο Λάμιας με βοηθούς διαιτητές τους Παναγιωτόπουλο και Μανιατέα.

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Καντερές, Θεοδωρόπουλος, Ντάσης (85' Παχτίτης), Π. Χάριτος, Βεργόπουλος, Χριστόπουλος, Φλέσσας, Γυφτέας (46' λ.τρ. Πετσόπουλος), Φίλιος, Αρ. Ηλιόπουλος (85' Λέκκας), Στ. Χάριτος.

 

ΠΕΤΑΛΙΔΙ: Α. Δαμήλος, Ε. Χρονόπουλος, Πανταζόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Καπρουλάς, Στασινός, Σαρατσιώτης, Μπογκντάνι (51' Τσερίκου), Γιαννόπουλος, Ξαρχάκος, Α. Χρονόπουλος.