Δευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2016 19:41

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 0-2: Σπουδαίο διπλό για την παραμονή

Γράφτηκε από τον

Σημαντική νίκη για την παραμονή του στην κατηγορία πέτυχε το βράδυ του Σαββάτου ο Νέος Άρις που κέρδισε στο "Π. Μπαχράμης" τον Ηρακλή Καλαμάτας με 2-0.

Μια νίκη που του δίνει βαθμολογική ανάσα αφού ξεφεύγει από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλά και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Άλλωστε οι φιλοξενούμενοι γνωρίζουν ότι έχει πολύ δρόμο μέχρι η ομάδα να πετύχει τη σωτηρία της. Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σημειώθηκαν στο τελευταίο 15λεπτο του ματς και σε σημείο που δεν ήταν εύκολο για τους γηπεδούχους να αντιδράσουν.

Για τον Ηρακλή αυτό το αποτέλεσμα είναι καταδικαστικό μιας και τον διατήρησε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας (9 πόντοι) και η προσπάθεια για να ξεφύγει από την ουρά και να διεκδικήσει την παραμονή του γίνεται πάρα πολύ δύσκολη. Πλέον πέρα από τα δικά του αποτέλεσμα θα πρέπει να κοιτάζει και αυτά των ομάδων που βρίσκονται κοντά του και επίσης αγωνίζονται για τη σωτηρία τους.

Το 0-1 έγινε στο 81' όταν ο Ι. Σκαλιώτης έκανε τη σέντρα στο α' δοκάρι, εκεί πετάχτηκε ο Μαρκόπουλος και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε στο 93' ο Ι. Σπηλιώτης με πλασέ μέσα από την περιοχή αξιοποιώντας τη σέντρα από αριστερά του Κατσιμαγκλή.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μπλάνας, με βοηθούς διαιτητές τους Ζαρακοβίτη και Ηλιόπουλο.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Σπάλας, Πλαγιανός, Πανταζής, Τζ. Παπαδέας, Γεωργακόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Μάρης (85' Μπρακούλιας), Μιχαλόπουλος (60' Μουρούφας), Σπαντιδέας, Γιαννουκάκης, Γ. Παπαδέας.

 

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Ρουμελιώτης, Αρβανίτης, Κωστόπουλος, Καπόγλης, Π. Σκαλιώτης (46' Πλέκης), Φλέσσας, Αναστασόπουλος, Μαρκόπουλος, Ι. Σκαλιώτης, Καραματσούκης (88' Κατσιμαγκλής), Γρίβας (41' Ι. Σπηλιώτης).