Πέμπτη, 01 Αύγουστος 2013 18:58

Υπέγραψε στον Τέλλο Αγρα ο Ψωρομύτης

Γράφτηκε από τον
Υπέγραψε στον Τέλλο Αγρα ο Ψωρομύτης



Ενα… όνειρο ετών έγινε πραγματικότητα για τους φίλους του Τέλλου Αγρα που θα βλέπουν με τα "ερυθρόλευκα" για τουλάχιστον τον επόμενο χρόνο τον Θανάση Ψωρομύτη.

Ο 29χρονος επιθετικός υπέγραψε σήμερα το δελτίο του και έβγαλε τις πρώτες του φωτογραφίες με τη φανέλα του Αγρα (στη φωτό με τον αντιπρόεδρο της ομάδας Θέμη Κρεκούκια). Ο Ψωρομύτης που υπηρετεί στην Πυροσβεστική Γαργαλιάνων ήταν… διακαής πόθος τόσο της ομάδας όσο και του κόσμου των Γαργαλιάνων τα τρία τελευταία χρόνια και η διοίκηση φρόντισε να τα βρει με τους διοικούντες του Α.Ο. Φαραί και να κάνει δικό της τον σπουδαίο αυτό ποδοσφαιριστή.
Ετσι τα αποκτήματα του Αγρα στη θερινή περίοδο έφτασαν τα επτά αφού είχαν προηγηθεί οι Δημήτρης Σώκαλης, Λυκούργος Ν. Ανδρώνης, Σταύρος Σώκαλης, Γιάννης Μέντζας, Ακης Τσώλης και Θανάσης Γεωργιόπουλος. Ενδέχεται όμως να γίνει και μία ακόμη κίνηση και συγκεκριμένα να ντυθεί στα "ερυθρόλευκα" και ο έμπειρος μέσος του Παμίσου Ηλίας Ηλιόπουλος με τον οποίο οι επαφές συνεχίζονται.
Από εκεί και πέρα να υπενθυμίσουμε πως η έναρξη της προετοιμασίας είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο των Γαργαλιάνων.