Τρίτη, 09 Φεβρουάριος 2016 13:22

Τρέχει το καλύτερο φετινό σερί η Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Με τρία γκολ σε διάστημα 8 λεπτών! η Κυπαρισσία νίκησε το Σάββατο το Δώριο με 3-0 και μετρά για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν πέντε σερί νίκες με τέρματα 17-1 (έχει νικήσει ακόμα Διαβολίτσι, Ανδρούσα, Τέλλο Αγρα και Απόλλωνα).

Το προηγούμενο νικηφόρο σερί του ΑΟΚ είχε καταγραφεί από την 4η έως την 7η αγωνιστική (με Απόλλωνα, Δώριο, Μεσσηνιακό και Εθνικό Μελιγαλά για να διακοπεί από τον Πανθουριακό (1-1).
Η περσινή πρωταθλήτρια Μεσσηνίας παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο στο δεύτερο γύρο της Α' τοπικής και ο Γιάννης Δανίκας αισιοδοξεί ότι το σερί θα συνεχιστεί.
"Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν φοβάμαι κανέναν. Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο και βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά", λέει ο προπονητής της Κυπαρισσίας, ο οποίος σχολίασε και το ματς στο Δώριο: "Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά δεν τελειώναμε σωστά στις φάσεις και ήταν παράλληλα σε καλή μέρα και ο αντίπαλος γκολκίπερ. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε πάρα πολύ. Δουλέψαμε από τις άκρες και μετά και την είσοδο των Κόλλια και Μιτρόφ, η ομάδα έφθασε πολύ εύκολα στο γκολ και είχε ακόμα πολλές φάσεις".
Η Κυπαρισσία έχει μόνο νίκες μέσα στο 2016, αλλά το ίδιο ισχύει και για τον πρωτοπόρο της Α' τοπικής Πάμισο, με αποτέλεσμα να παραμείνει η διαφορά των 8 βαθμών από την κορυφή. Η συνέχεια για την τριφυλιακή ομάδα περιλαμβάνει το κυριακάτικο εντός έδρας ματς με το Μεσσηνιακό, όπου αναμένεται να επιστρέψει ο Γαργαρώνης, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα κριθεί η συμμετοχή του Παναγόπουλου που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο.