Τρίτη, 09 Φεβρουάριος 2016 13:45

Ψυρόπουλος: «Ούτε σε περίοδο εορτών δεν υπάρχει τόσο μεγάλη διακοπή»

Γράφτηκε από τον
Ψυρόπουλος: «Ούτε σε περίοδο εορτών δεν υπάρχει τόσο μεγάλη διακοπή»

Την δυσαρέσκεια του για την παρατεταμένη διακοπή του πρωταθλήματος, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Μεσσήνιος τεχνικός του Φωστήρα Κώστας Ψυρόπουλος.

ή αγώνων, που έχει σαν συνέπεια η ομάδα να μην μπορεί να διατηρηθεί στο επιθυμητό για αυτήν αγωνιστικό επίπεδο, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο fostirasfc.com ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» Κώστας Ψυρόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο fostirasfc.com:

«Αυτή η διακοπή για όλες τις ομάδες αλλά κυρίως για εμάς που είμαστε πρώτοι και έχουμε το στόχο την άνοδο μας αποδυναμώνει πλήρως. Όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί μια γενικότερη εξαθλίωση στο πρωτάθλημα. Δεν επιτρέπει ο ρυθμός να μένει στο επιθυμητό επίπεδο και δεν ξέρεις πως θα εμφανιστεί η κάθε ομάδα και πόσο μάλλον εμείς.

Ούτε σε περίοδο εορτών δεν υπάρχει τόσο μεγάλη διακοπή. Είμαστε απογοητευμένοι από την τρόπη που έχει πάρει το πρωτάθλημα. Δεν είναι δυνατόν η Γ” Εθνική να είναι η μοναδική κατηγορία που δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις. Με τις συνεχόμενες προπονήσεις και με τα φιλικά παιχνίδια, τη δεδομένη χρονική στιγμή και μετά από μια δεύτερη μεγάλη διακοπή, δεν μπορείς να διατηρήσεις σε υψηλό επίπεδο την εκάστοτε ομάδα».

Για το εάν θεωρεί ότι θα χρειαστεί να πραγματοποιηθεί κάποιο φιλικό προκειμένου η ομάδα να παραμείνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ο κ. Ψυρόπουλος είπε: «Μπορείς να πραγματοποιήσεις κάποιο φιλικό, όμως σε αυτή τη φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα, μόνο από το επίσημο παιχνίδι διατηρείς τη σταθερότητα και παραμένεις σε αγωνιστική ετοιμότητα”. 

Στον επίλογο του ο προπονητής της ομάδας αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκονται τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα λέγοντας:  «Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα βρίσκονται σε καλή κατάσταση και γι αυτό δε είχαμε πρόβλημα προσαρμογής βάση των ελλείψεων που αντιμετωπίσαμε στο ματς με τον Ερμή Ζωνιανών. Οι παίκτες που κλήθηκαν να αγωνιστούν αντικατέστησαν με το καλύτερο τρόπο τις απουσίες και αποδεικνύουν οτι μπορούν να βοηθήσουν το σύλλογο».

Πηγή: sdna.gr