Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2016 12:40

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Αρχίζει ξανά την Κυριακή το πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον

Επιστροφή στην δράση μετά από διακοπή δύο εβδομάδων, αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Κατά συνέπεια, την προσεχή Κυριακή 14 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις που είχαν προγραμματισθεί για την 31η Ιανουαρίου, δηλαδή για τον 1o και τον 2o όμιλο θα γίνει η 21η αγωνιστική, για τον 3ο όμιλο η 15η αγωνιστική και για τον 4ο όμιλο η 17η αγωνιστική. H Kαλαμάτα αγωνίζεται την Κυριακή εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών.

Θυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα διεκόπη με σχετική απόφαση της επιτροπής, λόγω των κινητοποιήσεων διαφόρων κλάδων επαγγελματιών (αγρότες, ναυτεργάτες) που είχαν ως αποτέλεσμα την δυσκολία μετακίνησης των ποδοσφαιρικών αποστολών ανά την χώρα. Βέβαια δεν αποκλείεται - στην Ελλάδα άλλωστε όλα γίνονται - να αναβληθεί πάλι η αγωνιστική. 

Ντεμπούτο Καλογιαννίδη

Μετά το ρεπό της Δευτέρας οι παίκτες της Καλαμάτας επέστρεψαν χθες στο γήπεδο. Η προπόνηση έγινε στο Ασπρόχωμα, ενώ το ίδιο θα συμβεί και σήμερα. Το μοναδικό πρόβλημα για τον Κώστα Καλογιαννίδη ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών, είναι ο τιμωρημένος Αρις Γαλανόπουλος. Ο 40χρονος τεχνικός θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της Καλαμάτας και θέλει να συνδυαστεί με νίκη. Το τρίποντο άλλωστε είναι μονόδρομος για τη "Μαύρη Θύελλα" με δεδομένο ότι βρίσκεται 4 βαθμούς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και κάθε ματς από εδώ και πέρα έχει χαρακτήρα τελικού. 

 

Μεταγραφικά, η Μεσσηνιακή ομάδα έχει επαφές με το νεαρό αμυντικό μέσο Δημήτρη Γκίνο, ο οποίος αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν στον Παναργειακό και είναι πιθανό να φορέσει τη φανέλα της Καλαμάτας.