Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2016 15:27

Πίτα και φιλικά για την ακαδημία της "Μαύρης Θύελλας"

Γράφτηκε από τον

Την πίτα της έκοψε το Σάββατο το πρωί στην αίθουσα Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία η ακαδημία της Καλαμάτας.

Δεκάδες παιδιά έδωσαν το παρών με τους γονείς τους ενώ οι τυχεροί που βρήκαν τα φλουριά ήταν οι Δημήτρης Ψωρομύτης και ο Κώστας Τζιούβελης.

Χαιρετισμούς στα παιδιά απεύθυναν ο υπεύθυνος παράγοντας και αντιπρόεδρος της ομάδας Ακης Δάλλας και οι προπονητές Παντελής Τσιγαρίδης, Βασίλης Μπλέτσας.

Μετά από κλήρωση που έγινε κέρδισαν δώρα οι Άγγελος Γκουλγκούτης, Νίκος Τσίρος, Μιχάλης Καπετανάκης, Δημήτρης Καρύδης, Βασίλης Κακαρούμπας, Χρήστος Στασινόπουλος, Παύλος Χρονόπουλος, Βασίλης Καρακίτσος, Γιώργος Χειλάς, Γιάννης Καψαμπέλης, Χάρης Γιαννέλης, Παναγιώτης Τσίρος, Θοδωρής Κυριαζής, Νίκος Παυλής, Δημήτρης Σταυρόπουλος, Στάθης Κανελλόπουλος, Δημήτρης Χρονόπουλος, Αλέξης Τζιούβελης, Δημήτρης Κομπογιαννίτης, Αλέξανδρος Καρύδης.  Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο χορηγός Γιώργος Γκότσης και ο παλαίμαχος παίκτης της Καλαμάτας Κώστας Ασημακόπουλος. Τα δώρα ήταν χορηγίες από καταστήματα της πόλης. 

 

Πριν την κοπή της πίτας προηγήθηκαν φιλικά των ομάδων της Καλαμάτας - προπαιδικό, προτζούνιορ και τζούνιορ - με τις αντίστοιχες ομάδες της Αναγέννησης Παραλίας.