Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2016 13:52

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Πήρε και τον Γκίνο, έφυγε ο Μουλιάτος

Γράφτηκε από τον

Μια ακόμη μεταγραφή ολοκλήρωσε η Καλαμάτα καθώς ο Δημήτρης Γκίνο (φωτό) συμφώνησε με την διοίκησης της ομάδας και προστίθεται στο ρόστερ των «μελανόλευκων».

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε πριν λίγες μέρες ελεύθερος από τον Παναργειακό. Στο παρελθόν έχει περάσει από τον Άρη, τον Φωστήρα αλλά και την ομάδα νέων του Ολυμπιακού ενώ έχει και συμμετοχές στις εθνικές ομάδες της Αλβανίας.

Στο φετινό ματς της Καλαμάτας με τον Παναργειακό, ο Γκίνο είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 78'. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ήρθε σήμερα στην Καλαμάτα και τέθηκε στην διάθεση του Καλογιαννίδη, όπως και ο επίσης νεοαποκτηθέντας Σεμπάστιαν Οττα.

Τον αντίθετο δρόμο με τον Γκίνο ακολουθεί τελικά ο Γιώργος Μουλιάτος. Ο νεαρός μέσος που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο δεν θα μείνει τελικά στους «μελανόλευκους» καθώς ζήτησε να φύγει και έκλεισε στον Πάμισο. 

Από εκεί και πέρα, η Καλαμάτα συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει του εκτός έδρας παιχνιδιού της Κυριακής με τον Ηρακλή Ψαχνών. Θυμίζουμε πως, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΟ, το πρωτάθλημα ξεκινά την Κυριακή, μετά την 15ήμερα διακοπή που είχαμε. 

Η Καλαμάτα θα φιλοξενηθεί από μια ομάδα που θεωρητικά είναι στα μέτρα της και ελπίδα όλων είναι ότι θα μπορέσει να δείξει καλό πρόσωπο και να πάρει το τρίποντο που θα της δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα για την συνέχεια. 

 

Άλλωστε οι Μεσσήνιοι είναι τέσσερις βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και το ματς της Κυριακής είναι από αυτά που πρέπει να πάρουν αν θέλουν να ελπίζουν βάσιμα σε παραμονή.