Πέμπτη, 11 Φεβρουάριος 2016 13:11

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Τρεις μήνες χωρίς νίκη - "Τελικός" με Δώριο

Γράφτηκε από τον

Χωρίς νίκη από τις 8 Νοεμβρίου (1-0 τον Πανθουριακό) είναι ο Αστέρας με συνέπεια να κινδυνεύει με υποβιβασμό στην Α1.

Η ομάδα των Αρφαρών διέκοψε την περασμένη αγωνιστική το αρνητικό σερί (8 διαδοχικές ήττες) με τον Απόλλωνα Καλαμάτας  αλλά δεν είναι επιτυχία μια εντός έδρας ισοπαλία. Την προσεχή Κυριακή ο Αστέρας αγωνίζεται ξανά στο γήπεδό του με αντίπαλο αυτή τη φορά το ισόβαθμό του Δώριο.
"Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι, γιατί δεν έχουμε περιθώρια. Για εμάς είναι τελικός με το Δώριο. Τα παιδιά έχουν συνειδητοποιήσει την κατάσταση και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να κερδίσουμε", λέει στο "Notosport" ο Στάθης Βανικιώτης. Ο προπονητής του Αστέρα ευελπιστεί ότι αυτό το ματς θα αποτελέσει την αφετηρία για τη βαθμολογική αντεπίθεση στην Α' τοπική: "Υπάρχει πλέον μεγαλύτερη συμμετοχή στις προπονήσεις και εκτιμώ ότι η ομάδα θα ξεπεράσει την κρίση. Τα παιδιά δείχνουν θέληση και θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την παραμονή".

Πήρε Λυμπιώτη

Μία ακόμα μεταγραφή έκανε ο Αστέρας προκειμένου να μείνει στην Α' τοπικής. Ο λόγος για το Γιάννη Λυμπιώτη, ο οποίος αγωνιζόταν στο Ασπρόχωμα και παλαιότερα έχει φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας των Αρφαρών. Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία για το Δώριο διεξάγεται χωρίς προβλήματα, μιας και ο Ζέππος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει.