Πέμπτη, 11 Φεβρουάριος 2016 14:30

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Νίκη και με Πανθουριακό για να ξεφύγει από τη ζώνη

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη της νίκη στο β' γύρο της Α' τοπικής πανηγύρισε την Κυριακή η Σπερχογεία και μάλιστα εκτός έδρας (2-1 τον Ολυμπιακό).

Οι "ταύροι" προέρχονταν από δύο διαδοχικές ήττες (από Μιλτιάδη, Εθνικό Μελιγαλά), ενώ είχαν ηττηθεί ακόμα από Πάμισο και το μοναδικό θετικό αποτέλεσμα μέχρι τους "ερυθρόλευκους" ήταν η ισοπαλία με το Μεσσηνιακό. 
Με αυτό το τρίποντο η Σπερχογεία απομακρύνθηκε έξι βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει πλέον να νικήσει την Κυριακή και τον Πανθουριακό, προκειμένου να αυξήσει τη διαφορά από τις τελευταίες θέσεις  και παράλληλα να μειώσει το… άγχος για τη συνέχεια.
"Είναι ένα τοπικό ντέρμπι με μια από τις πιο καλές ομάδες της Α' τοπικής. Παίζουμε εντός έδρας και πρόκειται σίγουρα για πολύ σημαντικό από βαθμολογικής πλευράς παιχνίδι", το σχόλιο του Γιώργου Καλόμαλου. 
Ο προπονητής της Σπερχογείας εκτιμά ότι: "Χρειάζονται και άλλες νίκες για την παραμονή, γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ πορεία. Ηταν σίγουρα πολύ σημαντικό το τρίποντο με τον Ολυμπιακό. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά".
Ενόψει Πανθουριακού, ο Γ. Καλόμαλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Δικαίο, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του τραυματία Κουλόπουλου.