Παρασκευή, 12 Φεβρουάριος 2016 14:01

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": «Δυνάμωσε η ομάδα αλλά να το δείξουμε στο γήπεδο...», τονίζει ο Κ. Καλογιαννίδης

Γράφτηκε από τον

Οι σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ της Καλαμάτας το τελευταίο διάστημα έχουν ως αποτέλεσμα την δημιουργία μιας ουσιαστικά καινούργιας ομάδας, η οποία στις 12 αγωνιστικές της Γ' εθνικής που απομένουν θα προσπαθήσει να αντιστρέψει την σημερινή κατάσταση (η Καλαμάτα είναι 4 βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού) και να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. 

Η προσπάθεια αυτή θα γίνει με τον Κώστα Καλογιαννίδη στον πάγκο, ο οποίος στις 20 μέρες που βρίσκεται στην ομάδα προσπάθησε να βελτιώσει κάποια πράγματα και να «δέσει» τους παίκτες ενώ την Κυριακή θα κάνει το ντεμπούτο του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Μετά και τις τελευταίες προσθήκες των Οττα και Γκίνο, ο  νέος τεχνικός της "Μαύρης Θύελλας" θεωρεί πως η μεταγραφική ενίσχυση ήταν αυτή που έπρεπε και περιμένει πλέον από την ομάδα να δείξει στο γήπεδο τις δυνατότητες της.

«Είμαι ευχαριστημένος από τις κινήσεις που κάναμε. Το πλάνο που βάλαμε με την διοίκηση όσον αφορά την ενίσχυση υλοποιήθηκε και πήραμε παίκτες τους οποίους θέλαμε. Έχει δυναμώσει η ομάδα αλλά αυτό πλέον πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο», σχολίασε ο τεχνικός της Καλαμάτας.

Επέστρεψε ο Κουντάνης

Θυμίζουμε πως η Καλαμάτα έφτασε τις 15 μεταγραφές, με τον Μουλιάτο να αποχωρεί προχθές για τον Πάμισο και τον Ηλία Κουντάνη να ακολουθεί τον αντίστροφο δρόμο. Ο νεαρός μέσος παραχωρήθηκε τον περασμένο μήνα στον Πάμισο όμως τελικά επέστρεψε άμεσα στην Καλαμάτα και χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση.

Οι «μελανόλευκοι» προπονήθηκαν το πρωί χθες στο Δημοτικό Στάδιο όπου θα γίνει και η σημερινή προπόνηση, το μεσημέρι. Ο τιμωρημένος Γαλανόπουλος και ο τραυματίας Παλιούρας δεν υπολογίζονται για το Κυριακάτικο (3 μ.μ.) ματς με Ηρακλή Ψαχνών ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στην διάθεση του Καλογιαννίδη. Όσον αφορά την πιθανή 11άδα, οι προθέσεις του Καλογιαννίδη πιθανόν να φανούν στην σημερινή προπόνηση. 

 

• Το Κυριακάτικο ματς του Ηρακλή Ψαχνών με την Καλαμάτα θα διαιτητεύσει ο Ντουμιτρέσκου, με βοηθούς τους Παπανδριόπουλο, Φαγκρίδα, όλοι από τον Πειραιά.