Παρασκευή, 12 Φεβρουάριος 2016 19:29

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επιστρέφει στην Εράνη ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος

Γράφτηκε από τον

Ετοιμος να φορέσει ξανά τη φανέλα της Εράνης είναι ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος…

Ο 39χρονος τερματοφύλακας επιστρέφει στην ομάδα της πόλης του μετά από 21 ολόκληρα χρόνια! Αυτό που μένει είναι να διευθετηθούν ορισμένα γραφειοκρατικά θέματα ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα η επιστροφή του μεγάλου πορτιέρο.

Ο Λυμπερόπουλος, που εδώ και καιρό ζει μόνιμα στα Φιλιατρά, θα βοηθήσει την Εράνη μέχρι το καλοκαίρι στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής, ενώ θα αναλάβει και την εκγύμναση των τερματοφυλάκων.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια σούπερ κίνηση των "πρασίνων" που ενισχύονται περαιτέρω κάτω από τα γκολπόστ, ενώ παράλληλα ο Λυμπερόπουλος μπορεί να εμπνεύσει και τα νέα παιδιά με τις παραστάσεις που έχει τόσα χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. 

Ο Λυμπερόπουλος έφυγε από την Εράνη το καλοκαίρι του 1995 για την "Μαύρη Θύελλα" που έπαιξε δύο χρόνια. Υστερα πήγε για ένα χρόνο στον Εθνικό Πειραιώς για να επιστρέψει και πάλι στην Καλαμάτα αγωνιζόμενος από το 1998 έως το 2001.

Στη συνέχεια φόρεσε για τρεις περιόδους τη φανέλα της μεγάλης ΑΕΚ και ύστερα έπαιξε από ένα χρόνο σε Άρη, Ακράτητο και Καστοριά. Μετά ήταν για μία εξαετία (2007-2013) στην Ξάνθη και οι δύο τελευταίες ομάδες του ήταν η Καλλιθέα και η Ερμιονίδα.

Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 188 αγώνες πρωταθλήματος Α' εθνικής και είναι δίχως αμφιβολία ένας από τους μεγαλύτερους Μεσσήνιους ποδοσφαιριστές των τριών τελευταίων δεκαετιών.