Παρασκευή, 02 Αύγουστος 2013 17:44

Επέστρεψε ο Μωράκης στον Πάμισο, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον Εμερζίδη

Γράφτηκε από τον

Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο να πάρει τον Πάμισο ο Κυριάκος Εμερζίδης. Ο Αθηναίος επιχειρηματίας θα μείνει και το Σαββατοκύριακο στην Μεσσήνη προκειμένου να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με τα μέλη της διοίκησης του Παμίσου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Εμερζίδης ζήτησε να αναλάβει την θέση του προέδρου, να βάλει δικούς του ανθρώπους σε όλες τις θέσεις του δ.σ. και να οδηγήσουν μόνοι τους τον Πάμισο. Τα μέλη της τωρινής διοίκησης των «πράσινων» θεωρούν πως θα πρέπει να υπάρξει μια μεταβατική περίοδος. Να μπει τώρα ο Εμερζίδης, να πάρει την θέση του προέδρου αλλά να υπάρχει και εκπροσώπηση της τωρινής διοίκησης. Να υπάρξει κατά κάποιο τρόπο μια "ασφάλεια" στην μεταβίβαση. Εφ' όσον πέσουν χρήματα στην ομάδα από το νέο διοικητικό σχήμα και προχωρήσει η ομάδα, τότε να συνεχίσουν μόνοι τους οι νέοι διοικούντες.
Εμερζίδης και παράγοντες του Παμίσου λοιπόν προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή ώστε να μπει στην ομάδα ο Αθηναίος επιχειρηματίας και οι διαπραγματεύσεις τους θα συνεχιστούν αύριο και μεθαύριο, καθώς ο Εμερζίδης θα μείνει αυτές τις μέρες στην Μεσσήνη, ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα.
Ευχάριστα είναι πάντως τα νέα στο μεταγραφικό παζάρι καθώς ο Πάμισος απέκτησε τον Γιάννη Μωράκη. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός επιστρέφει λοιπόν στον Πάμισο και αναμένεται να τον ενισχύσει σημαντικά στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής. Ο Μωράκης την περσινή σεζόν έπαιξε στον Ολυμπιακό Καλαμάτας και είχε 20 συμμετοχές και 3 γκολ στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ